Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jó büntetés megvonni a nagyon...

Jó büntetés megvonni a nagyon rossz gyerektől a karácsonyi ajándékot?

Figyelt kérdés
Mostanában a 6 éves gyerekem ha rászólok, gyakran úgy válaszol hogy a k any@d, gyakran köpköd, verekszik. Hiába beszéltem vele, büntettem sarokba állítással, tv megvonással semmi hatása.Sajnos az oviban tanulta ezt.
tegnap 18:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, de ha én elküldtem volna a szüleim az anyjukba, garantálom nem sarokba lettem volna állitva.
tegnap 18:31
 2/25 A kérdező kommentje:
Mi itthon sose beszélünk pedig így, bent tanulja sajnos.
tegnap 18:32
 3/25 anonim ***** válasza:
73%

Egy dolog, mit hall másoktól, normális nevelés mellett nem merne így beszélni az anyjával. Minden gyerek hall káromkodást.

Az apja veletek él? Ő hogy beszél veled?

tegnap 18:34
 4/25 A kérdező kommentje:
Velünk él, szeret engem, jó a házasságunk.
tegnap 18:36
 5/25 anonim ***** válasza:
73%

Nem, nem jó ötlet nem adni neki karácsonyra semmit.

Egyes, gondolom arra utalsz, hogy megvertem volna. Már nem ,,divat" szerencsére a gyerekbántalmazás.

Ki kell tapasztalnod, a te gyerekednél mi működik. Lehet, az ignorálás, és majd megunja. Lehet, hogy több figyelem kéne neki. Lehet, valami miatt stresszel, és így jön ki rajta.

tegnap 18:39
 6/25 anonim ***** válasza:
91%

Mindegy hol tanulta, tilos.

Ha a bünti nem működik, más kell.

Ajándék jezuskától jön, nem tőled (gondolom), hülyeség másra kenni. Mit mondasz a fa alatt? Látod, nem jött, mert csúnyán beszéltél?!

Csalódás lesz,de kötve hiszem hogy ettől "csendben marad".

Főleg úgy, hogy később úgyis megkapja.

tegnap 18:42
 7/25 anonim ***** válasza:
94%
Ne a büntetésnek kéne visszatartó erőnek lennie. Azt kéne vele megértetni, nem szép dolog, nem illik ilyeneket csinálni, a másiknak rosszul esik! Hasonlat, ne azért ne lopj, mert büntetik, hanem azért, mert tisztességtelen cselekedet.
tegnap 18:43
 8/25 anonim ***** válasza:
40%
5ös ez nem gyerekbántalmazás. A hozzád hasonlóak nevelnek szörnyszülöttet a gyerekből mert erősebben ránézni se szabad hiszen akkor sérül az édes ártatlan lelke had verekedjen rugdosódjon az az édes ded. Aztán nem értitek miért utálja mindenki az édes kis szemetek fényét.
tegnap 18:50
 9/25 anonim ***** válasza:
60%
8-nak igaza van! Egy gyerek szószerint bármit megtehet a szüleivel vagy bárki mással, mert még kisgyerek? Mindent nézzünk el neki ezért? Elküldhet anyádba, üthet-rúghat, leköphet, törhet-zúzhat, mert épp nem tetszik valami? Álljon már meg a menet! aAztán majd csodálkoztok, ha késsel megy nektek? Sajnos hallottam már ilyenről!
tegnap 18:58
 10/25 anonim ***** válasza:
44%

Egyszer rávágni a szájára nem bántalmazás.

De egy életre megtanulja a leckét, és nem kell többet azon gondolkodni, hogy ma is milyen büntetést adjak ezért, mert semmi sem hat.

tegnap 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!