Kisfiam nyelvén jobb oldalt születése óta van egy kis elváltozás. Nem is seb, nem is hólyag. Néha fehér, néha piros, de mindig ott van. Orvos látta. Válasz nulla. Ismerős esetleg az ilyen? Én mindenen aggódok.
Figyelt kérdés
Ja és nem térképnyelv. Köszönöm ha válaszolsz.tegnapelőtt 23:32
1/3 anonim válasza:
"Orvos látta. Válasz nulla."
Másik orvos esetleg? Egy jó gyermekfogorvos? Sebész? Valaki biztos felismeri..
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is van, de nekünk fehér, nem szokott piros lenni. Fülorrgégészhez küldtek vele, nem látott még ilyet ami veleszületett lett volna, de azt mondta, úgy néz ki mint egy heg. Onkológushoz küldtek, meg sebészhez, de a sebész azt mondta ne piszkáljuk, ne menjünk onkológushoz se, hetente ellenőrizzem nem nő-e, fél év múlva meg vissza kontrollra. Nekünk is megválaszolatlan maradt, hogy mi is az. Senki nem tudja.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2# a válaszod. Megkérdezhetem, hogy kb mekkora volt nálatok ez a folt? Volt hogy kisebb, akár nagyobb lett?
tegnap 20:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!