Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiúnak baba ajándékba ?

Fiúnak baba ajándékba ?

Figyelt kérdés
5 éves egyke fiam van , van egy 6 éves unokatesoja aki lány . Sokat játszanak együtt és érdeklődnek egymás játékai után . A fiam kedvenc játékai amikkel nagyon szívesen el játszik azok a plüss figurák . És a lány most karácsonyra egy pisilo babát kért , fiam ezt csillogó szemekkel mesélte hogy milyen jó lenne neki is egy baba amit tudna etetni itatni 🥰 én szívesen megveszem neki de van olyan ami “ kifejezetten “ fiuknak van ?! Gondolok itt olyanra aminek a ruhája és a kiegészítő csakis “ fiús” színekbol állnak :D mert amiben egy kis pötty is pink arra tuti azt fogja mondani hogy lányos és nem fog neki kelleni 🫠 és igen már kerestem googleban
tegnapelőtt 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
A legegyszerűbb az lenne,ha elmennétek együtt egy játékboltba, megkérdeznétek, hogy milyennek örülne, és utána lefotózni őt, úgy hogy a kezében fogja a babát, "elküldjük a Jézuskának/angyalkának, hogy tudja mit szeretnél" címszóval
tegnapelőtt 21:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez iss ez nagyon jó ötlet köszi 🥰
tegnapelőtt 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van fiús baba, sőt az Auchanban szokott lenni szettben is. Kiságy,babakocsi , etető szék.
tegnapelőtt 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a lányom fog most babát kapni, mi is elmentünk ide oda, megnézegettük az összes játékot, a babákat is, megkérdeztem, hogy melyik baba tetszik neki legjobban. Mutatta, hogy melyik, megnézegettük, aztán mentünk tovább. A Tescoban láttam amúgy szürke ruhás babát, ami nem volt kifejezetten lányos, a játék katalógusos újságban is benne volt. Azt hiszem orvosos kiegészítők voltak hozzá, azok lehet, hogy rózsaszínek voltak, de úgyis a baba a lényeg. Valami 6000 párszáz forint volt a teljes szett.
tegnapelőtt 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt vettem babaruhat, szerintem van fiús, de ha nincs megvarrja neked, amilyet kérsz.

[link]

tegnapelőtt 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A Berenguer cégnek vannak fiú babái, azok esetleg nem lennének jók?
tegnapelőtt 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak fiú babák is. A fiam a nővére után szeretett volna egy babát, egy rongybabát. Találtam a neten a Little Dutch márkától, szerintem nagyon szép kivitel. Én azt tervezem megvenni neki. De a fiú csecsemő baba is jó ötlet szerintem.
tegnap 08:01
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos nem vennék neki.
tegnap 11:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Miért nem? Egy kisfiú nem tanulhat játszas közben a gondozasrol ? Pl ha lesz idővel egy kistesoja már akkor tudni fogja szépen hogy etetni kell itatni vigyázni rá . Illetve egy szeretet- kotodeshez szerintem a legjobb játék egy gyereknek a baba ha fiú ha lány . Nyilván eddig csak fiús játékai voltak és vannak de ha távirányítós autót nem tud dédelgetni :D
tegnap 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!