Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiúnak baba ajándékba ?

Fiúnak baba ajándékba ?

Figyelt kérdés
5 éves egyke fiam van , van egy 6 éves unokatesoja aki lány . Sokat játszanak együtt és érdeklődnek egymás játékai után . A fiam kedvenc játékai amikkel nagyon szívesen el játszik azok a plüss figurák . És a lány most karácsonyra egy pisilo babát kért , fiam ezt csillogó szemekkel mesélte hogy milyen jó lenne neki is egy baba amit tudna etetni itatni 🥰 én szívesen megveszem neki de van olyan ami “ kifejezetten “ fiuknak van ?! Gondolok itt olyanra aminek a ruhája és a kiegészítő csakis “ fiús” színekbol állnak :D mert amiben egy kis pötty is pink arra tuti azt fogja mondani hogy lányos és nem fog neki kelleni 🫠 és igen már kerestem googleban
dec. 10. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
A legegyszerűbb az lenne,ha elmennétek együtt egy játékboltba, megkérdeznétek, hogy milyennek örülne, és utána lefotózni őt, úgy hogy a kezében fogja a babát, "elküldjük a Jézuskának/angyalkának, hogy tudja mit szeretnél" címszóval
dec. 10. 21:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez iss ez nagyon jó ötlet köszi 🥰
dec. 10. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van fiús baba, sőt az Auchanban szokott lenni szettben is. Kiságy,babakocsi , etető szék.
dec. 10. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a lányom fog most babát kapni, mi is elmentünk ide oda, megnézegettük az összes játékot, a babákat is, megkérdeztem, hogy melyik baba tetszik neki legjobban. Mutatta, hogy melyik, megnézegettük, aztán mentünk tovább. A Tescoban láttam amúgy szürke ruhás babát, ami nem volt kifejezetten lányos, a játék katalógusos újságban is benne volt. Azt hiszem orvosos kiegészítők voltak hozzá, azok lehet, hogy rózsaszínek voltak, de úgyis a baba a lényeg. Valami 6000 párszáz forint volt a teljes szett.
dec. 10. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt vettem babaruhat, szerintem van fiús, de ha nincs megvarrja neked, amilyet kérsz.

[link]

dec. 10. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A Berenguer cégnek vannak fiú babái, azok esetleg nem lennének jók?
dec. 10. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak fiú babák is. A fiam a nővére után szeretett volna egy babát, egy rongybabát. Találtam a neten a Little Dutch márkától, szerintem nagyon szép kivitel. Én azt tervezem megvenni neki. De a fiú csecsemő baba is jó ötlet szerintem.
dec. 11. 08:01
 8/10 anonim ***** válasza:
17%
Én biztos nem vennék neki.
dec. 11. 11:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Miért nem? Egy kisfiú nem tanulhat játszas közben a gondozasrol ? Pl ha lesz idővel egy kistesoja már akkor tudni fogja szépen hogy etetni kell itatni vigyázni rá . Illetve egy szeretet- kotodeshez szerintem a legjobb játék egy gyereknek a baba ha fiú ha lány . Nyilván eddig csak fiús játékai voltak és vannak de ha távirányítós autót nem tud dédelgetni :D
dec. 11. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem lassan 20 éve volt egy Baby Born kisfiú babám, az volt a kedvencem és kifejezetten a kisfiút akartam a sok lánybaba mellé. Most is kapható hasonló, ahogy néztem a neten, mondjuk a doboza rózsaszín, de abból kiveheted, ha szerinted gond, a kiegészítők meg kékek. Szerintem teljesen jó egy kisfiúnak is és vegyél csak neki, ha szeretné!

Aki nem venne csak azért, mert fiúgyerek, arra gondolom, hatott az agymosott propaganda, hogy majd bzi lesz a gyerekből tőle. Nekem inkább a gondoskodó családapa jut eszembe vagy a kiskonyhától a profi szakács, festő/fodrászkészlettől a művész/fodrász stb stb. Ellenben az a kisfiú is lehet meleg felnőttkorára, aki autókkal játszik.

dec. 12. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!