Kivihetem szerintetek? Nagyon jó idő van.
Figyelt kérdés
Kislányomnak hőemelkedése van, 37,5 a hője, semmi más baja nincs (nem köhög, nem náthás.....), kicsit nyűgösebb, valószínű hogy a foga jön. Bent sem fekszik, futkározik, játszik mint máskor szokott.2010. nov. 6. 14:59
1/3 anonim 

válasza:

Én csak akkor vinném ha tuti nem felfelé megy! Amúgy kivinném persze mert kell a levegő! De azt is megcsinálhatod,hogy teljesen kinyitod az ablakot az is jó!
2/3 anonim 

válasza:

PErsze, hogy kiviheted, bár ámr megy le a nap.... Jobb lett volna délelőtt. De ha holnap is iylen idő lesz, vidd! Csak ne öltöztesd túl.
Lányomnak is 37,5 a hője most, kicsit beteg, a doki is azt mondta, kűzdjön csak a szervezte, ne adjak neki lázcsillapítót, egy nap alatt vissza is ment.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Végülis nem mentünk ki mert, feljebb ment a hője, de szerencsére ma már semmi baja nincs. Pedig hajnalba még kúpot adtam neki mert, 38,5 volt a láza. Reggel már hőemelkedése sem volt úgy hogy kimentünk.
2010. nov. 7. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!