13hós gyerekemet ilyenkor kivihetem ebbe a hidegbe?
Figyelt kérdés
Kéne neki is levegőzni,de nem merem kirakni játszani,futkározni sem,mert kimelegszik,meg kapkodja be a száján a hideg levegőt.2008. dec. 30. 12:48
1/7 anonim válasza:
Persze, sőt, kötelező!
19 hós a gyermekem, minden nap "levegőztetjük" :-)
2/7 anonim válasza:
Kiviheted.sőt jól is teszed mert neki is szüksége van a friss levegőre,csak rétegesen öltöztesd és köss a szája elé sálat.
3/7 anonim válasza:
Ki kell vinni, a jó levegő csak jót tehet! Jó alaposan öltöztesd fel, rétegesen! Akkor nem lesz semmi baja!
4/7 anonim válasza:
Hidegben, kisebb szélben viheted, ha köd van, inkább ne szerintem.
5/7 anonim válasza:
Miért ne vihetnéd ki? Öltöztesd fel jó melegen,és akkor nem lesz gond. Nekik is szükségük van a friss levegőre, még ha hideg van,akkor is!
Nekem 9.5 hós a kisfiam, és mi minden nap 1 órát sétálunk. Minimum. Már többen megkiabáltak,hogy nem vagyok normális ilyen hidegben sétálni, de a babának semmi baja, és utána mintha kicserélnék, teljesen felfrissül.
Én akkor nem viszem, ha én sem tenném ki a lábam a lakásból. Pl. esőben, és viharos szélben.
6/7 anonim válasza:
Mi is minden nap kivisszük a kisfiunkat. Kell a hideget is szoknia, mert úgy marad egészséges. Tegnap -8 fok volt, így 2 x 1 órát voltunk kint. Ha jobb idő van, egyhuzamban töltünk kint 2-3 órát is.
7/7 anonim válasza:
Ha éppen nem beteg, akkor nyugodtan. Én mindig kimegyek a gyerekkel, hacsak nem esik az eső, pláne mert nincs autónk, vásárolni meg gyakorlatilag két naponta járok mert több napra nem tudnék bevásárolni úgy hogy gyalog viszem haza. Tehát mi mindig kint vagyunk pár órát, de ebből még semmi baja nem lett a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!