Ennyiért már kórházba vinnétek?
December 6.án reggel hányt lázas volt
Kapott gyógyszereket
Másnapra semmi baja nemvolt..(07.)
Ma reggel megint hányt,láza volt
Híg széklete van de csak 1x volt egy nagyobb meg egyszer egy minimális.
Eszik
Tápszert többször is
Pár falat szilárdat
Vizet issza
Van kúpunk hányásra is és lázra is. Normafloret is adtam neki
Szerintetek?
Nem vinném.
Hétfőn vinném a házi orvoshoz.
Dehogy vinném kórházba!
Első gyerekemmel rengetszer voltunk, de ilyen csipp-csupp dologgal eszembe se jutna. Holnap hétfő, van normál rendelés. Hívd fel az orvost, és kérj tanácsot, ha bizonytalan vagy.
Amúgy eleve nem értem: mégis milyen gyógyszereket kapott egyszeri hányásra?
Ha elkap egy emésztőszervi vírust, akkor az a legjobb ha kijön belőle. Úgy ürül. Ha hasfogót, hányáscsillapítót kap, az csak arra jó, hogy elhúzza a gyógyulást. Azokat akkor kell, ha megállás nélkül jön a gyerekből alul felül és a kiszáradás veszélyezteti
Visszük holnap a gyerekorvoshoz
Viszont ez a hasmenés szerű dolog aggaszt
Addig jo, amig el lehet kerulni a korhazat es nincs veszhelyzet.
Elkapott egy hanyos-hasmeneses virust valoszinuleg, ezert nem kotelezo korhazba menni, amig nincs tenyleg nagy baj.
Szekletenyesztest fog kerni az orvos majd szerintem+ nalunk a tasectan por is jo volt, azt irtak fel. Bar a kisfiam nem hanyt, de lazas volt es 10+ alkalommal volt hasmenese egy nap, nem kellett korhaz, mert szerencsere nem szaradt ki es segitett a gyogyszer par napon belul.
De egyebkent napi 2-3 higabb szekletre meg lehet gyogyszer se kell…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!