Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megéri ez a kabát, ennyiért?

Megéri ez a kabát, ennyiért?

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 15. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik (ez egy dolog) de ennyit nem adnék érte. Egy hónappal ezelőtt télikabátokat árultak a C&A-ban 2500 forintért...
2010. szept. 15. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem kabát hanem dzseki!

a gyermek derekát egyáltalán nem védi a hideg a szél ellen csak szép meg talán divatos de én nem venném meg.

Inkább olyat válassz ami leér a feneke alá akkor biztos nem fázik meg benne és ha felteszi a kezét például játék közben nincs kinnt belőle az egész dereka.

2010. szept. 15. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
meg, ha jó a babádra a méret és tetszik nektek. Szeretem a C&A-s ruhákat, mert nagyon jó a minőségük. Sok ruhát veszek ott a lányomnak és hordja őket én meg mosom vasalom, még sem látszik meg rajta még a következő babánknak is jó lesz.
2010. szept. 15. 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

és van még sok ilyen olal, ahol olcsóbban kapsz kabit!

2010. szept. 15. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmi esetre sem. Ennyi pénzért újat találsz. Én szoktam a Vaterán és a Teszveszen is vásárolni, jó minőségű holmikat fele ennyiért. Szerintem nem éri meg.
2010. szept. 15. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de tény hogy nagyon drága, ennyiért már újat is kapsz.
2010. szept. 15. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem vegyel kisgyermekednek egy uj kabatot, meg erdemli.
2010. szept. 15. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is drágának tartom.
2010. szept. 15. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!