8 eves kisfiamnak orrmandula műtéteje lesz pár nap múlva. Miket fontos tudni evvel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mik a fontos tudni valók evvel kapcsiban? Azt tudom, hogy nem lehet majd ennie forrót, hideget illetve futkározni. Mit kell még tudni? Milyen tapasztalatok vannak? Orra fog vérezni illetve hányhat? Miket ehet, ihat? Hány napig kell itthon maradnia? Mennyire fáj miután kiveszik? Úgy tudom a szájpadláson keresztül veszik ki? Miket érdemes a kórházba vinni? Bármi ami fontos, tapasztalatokat, tanácsokat meghallgatnák. Köszönöm.dec. 8. 11:38
11/11 A kérdező kommentje:
Csak az álltalános dolgokra lettem volna kíváncsi, már ez is bűn? Nyilván meg fogom kérdezni az orvost ezekről. Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk.
dec. 10. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!