Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Éjszakai kakilás kisgyereknél?...

Éjszakai kakilás kisgyereknél? Ellenőrizzem?

Figyelt kérdés

Másfél éves kisfiam valamiért átállt az éjszakai kakilásra… (legalábbis három éjszaka egymás után igen, egy nem, majd most megint kettő igen)

Este fél 9-től reggel 7-ig egyhuzamban alszik, ébredés nélkül.

Nem tudom, hogy mikor kakil pontosan, mert ő sem jelzi, hogy valami nem lenne komfortos.. reggel látom csak, van amikor már szinte rászárad:(, pirosodik a feneke, ma pl. éjfél után megnéztem és volt, nyilván tisztába tettem, sírt is, nehezen aludt vissza.

Nem tudom mit csináljak, állítsak ébresztőt és időnként nézegessem? Csak nem jó, ha órákig kakis pelusban van…..

Nem tudom valaki volt-e hasonló cipőben, elég tanácstalan vagyok, a napi rutinunkban nem változott semmi.

dec. 6. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt olyan időszak, hogy éjszaka kakilt a lányom. Én keltem éjszaka és kicseréltem. Egy idő után magától visszaállt a nappali kakilásra
dec. 6. 09:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha óvatosan az ágyban próbálod átpelenkázni, nem alussza át? Kiságyban lehet hogy nem kivitelezhető ha nem tudod kivenni a rácsot, én franciaágyon sokszor pelenkáztam alvás közben a fiamat.

Hogy mitől múlik el, arra sajnos nincs ötletem, az én fiam csak összevissza aludt és összevissza pisilt, ezért kellett párszor alvás közben pelenázni, hogy ki ne áradjon.

dec. 6. 09:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem szoktuk kelteni éjjel, nincs hozzászokva, szerintem megijedt, hirtelen nem tudta mi van. A pelusozás amúgy sem kedvenc, minimális fényt muszáj volt csinálnom. Nálunk sosem folyt ki semmi, szerintem van már 1 éve is mikor utoljára pelenkáztam éjjel.

Akkor marad náluk is az, hogy én beállítom a telefont és ellenőrzöm, de azért remélem visszaáll a rend:)

dec. 6. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!