Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon miért érzik szükségét...

Vajon miért érzik szükségét egyes anyukák annak hogy autóval hozzák vigyék a gyerekeket az iskolába?

Figyelt kérdés

Kis faluban élünk az általános iskola melllett lakok és igy pontosan látok mindent.

Kb negyedik vagy ötödik osztályos gyerekek luxusban kényelemben mennek haza az iskolából mig az osztálytársai egyesek ugyan ezt a távolságot meg teszik egyedül gyalóg kicsit nevetséges hogy ki van nyalva a seggük nekik.

A szülők talán attól félnek hogy ha nem jönnek értük minden nap el felejtik merre kell haza menni a gyerekeknek ?

ma 13:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát igen jogos csak kiváncsi voltam a válaszokra még se kérdezhetem meg a szülőket személyesen erről mert a végén meg jönne a megsértődés minek szólók bele.
ma 14:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem bezzeg nem hordtak kocsival a gimibe!

Hogy irigyeltem azokat, akiket a szülei még gimiben is behoztak! Néztem az ablakból a gimi előtti utcarészt, ahogy megállnak, kipattan a gyerek a Ladából, Trabiból, esetleg opelból, vagy golfból. Puszi-pacsi, és ment mindenki a dolgára.

Aztán rájöttem, hogy engem senki nem fog kocsival a gimibe vinni. A mi kocsink a lakótelep másik felében volt egy garázsban, a gimi meg konkrétan az utca túloldalán...

ma 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
31%

Sok mert dolgozni megy, de azert lassuk be sok meg azert mert lusta.

Nalunk a fele szulo gyesen van a kisebbel es megis kocsival hordjak viszik, mert jajj nehogy mar 15 percet gyalogoljanak.

ma 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Irigyled? Miért fáj az neked,hogy más törődik annyit a gyerekével,hogy érte megy,ha tud?
ma 15:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért keljen korábban azért, hogy gyalog vagy biciklivel beérjen időben, ha autóval jóval hamarabb ott vagyunk?
ma 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:

lányonkat 6km lėvö sulibol ha tudjuk haza hozzuk kocsival ha nem akkor iskolabuszal jön haza csak hogy az iskolabuszra várni kell nem is keveset .

reggel viszont iskolabuszal megy be.

ma 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!