Bélelt téli nadrágot vennék,de nincs,miért?
Bemegyek a boltokba, h&m, pepco, kik, sinsay,mindbe,ami a városomban elérhető.
Fiúknak tök jó bélelt farmerek,leggingsek,nadrágok vannak.
Kislányoknak semmi! Kérdezem az eladót a h&m-ben,hogy hol vannak a meleg téli lány nadrágok,azt mondja,nincsen! Nem is tudja, mikor lesz?!?
Kérdem én: Miért? Hova menjek,hogy tudjak venni? A gyerek fázik reggelente,busszal járunk suliba! (A város másik végébe).
9-10 éves gyerekekről, kislányokról beszélek,akiknek hajszálvékony nadrágok az elérhetők!
Mielőtt írnátok,természetesen próbáltuk a harisnyát,de annyira viszket a pamut harisnyában is,annyira zavarja,hogy az nem járható út.
Orkán sínadrág van, azt a mínusz fokban fel tudja venni a nadrágra .
De a legjobb megoldás az lenne,ha egy nadrág lenne rajta csak. Mármint ő ezt szeretné.
Olyan nagy kérés,hogy áruljanak télen téli ruhát? Azért 6:40-kor hideg van,mikor indulunk...
Kínaiba is mentünk,ott se volt...
Ötlet, hogy hol nézzem? Lehetőleg ahol próbálni is tud.
Nálunk csak próba után jön szóba a vásárlás. Azért nem jó a netes rendelés.
Facebook-om meg különben sincs,hogy a marketplace-t nézegessem.
Kordnadrágot sem találtam.
Neki nem probléma a béleltebb nadrág bentre. Úgyis mindig fázik.
Adjal mar ra keket,feketet,zoldet. Az isten aldjon meg. :D ugyanaz
En a lanyomnak [11]most is melegitot a h&m fiu reszlegrol veszem. Ugyanaz:))
Miből gondolod,hogy a szín a baj?
Jelenleg csak fekete nadrágjai vannak.
A fiúnadrágok jó része annyira fiús szabású,hogy egy vékony kislányon úgy állna,mint tehénen a gatya.
Gyengébbek kedvéért: tökös.
Nem azért, de a neten amit vásárolsz, ha nem jó visszaküldöd. Ha boltba nem kapsz akkor kénytelen leszel rendelni, mert ha akarsz más megoldás nem nagyon van. Ha vékony a testalkata akkor pl sinsay. Én a fiamnak ott veszek sokmindent. Tescoban is láttam a múltkor. Ott pl pont fiúknak semmi nem volt.
A fiad lenne jobban szívnál, mint ahogy egyik hozzászóló írta. Baromi sokat rendelek neki online, mert a boltban alig kapni fiú ruhát. Van egy max 2 sor fiú míg lány 6.
Nalunk videken van 1 db plaza, benne nehany bolt, magamnak se talalok soha semmit, a fiamnak foleg nem, 90%-ban kislany ruhak vannak mindenhol.
Rendelek mindent, nincs mindig kedvem 1 orat vezetni egy masik plazaert, ami tokre kiesik a hetkoznapokban.
Ha nem jo, hat, visszakuldom. De nagyon ritkan van ilyen, 10-bol kb egyszer, hogy valami nem jo, mert a merettablazat nem egy hulye talalmany es nem art nezni :D
Itt részletekről, testrészekről van szó,szóval a mérettáblázattal semmit sem érek!
Nem véletlenül írtam, hogy próbálni kell!!
Hosszú lábak, közepes popsi közepes csípő és egy nagyon vékony derék.
Ezt hogy nézed meg a mérettáblázaton? Ami jó derékban,az mind rövid,ami elég hosszú, az bő. Nagyritkán találunk rávalót...
A lábára 140es kell a derekára 134es is nagy néha...
Le van irva milyen hosszu a nadrag, mekkora dereka.
Fogod es megmered a gyereket. De mindegy, hagyjuk, ha ilyen nehez ez neked 🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!