Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bélelt téli nadrágot vennék,de...

Bélelt téli nadrágot vennék,de nincs,miért?

Figyelt kérdés

Bemegyek a boltokba, h&m, pepco, kik, sinsay,mindbe,ami a városomban elérhető.

Fiúknak tök jó bélelt farmerek,leggingsek,nadrágok vannak.

Kislányoknak semmi! Kérdezem az eladót a h&m-ben,hogy hol vannak a meleg téli lány nadrágok,azt mondja,nincsen! Nem is tudja, mikor lesz?!?

Kérdem én: Miért? Hova menjek,hogy tudjak venni? A gyerek fázik reggelente,busszal járunk suliba! (A város másik végébe).

9-10 éves gyerekekről, kislányokról beszélek,akiknek hajszálvékony nadrágok az elérhetők!

Mielőtt írnátok,természetesen próbáltuk a harisnyát,de annyira viszket a pamut harisnyában is,annyira zavarja,hogy az nem járható út.

Orkán sínadrág van, azt a mínusz fokban fel tudja venni a nadrágra .

De a legjobb megoldás az lenne,ha egy nadrág lenne rajta csak. Mármint ő ezt szeretné.

Olyan nagy kérés,hogy áruljanak télen téli ruhát? Azért 6:40-kor hideg van,mikor indulunk...

Kínaiba is mentünk,ott se volt...

Ötlet, hogy hol nézzem? Lehetőleg ahol próbálni is tud.

ma 10:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Amúgy a sinsayen most láttam bélelt farmert, többet is. A neten. De még sose rendeltem, mivel nálunk bolt nincs, így a mérettel nem akarok kísérletezni. Nekem a másodikosom most úgy jár, hogy alul van egy termo leggings, ez lábfej nélküli végül is harisnya. A kikben vettem és erre veszi fel a vékony nadrágját. Így mégse az a nagyon meleg illetve nem egy szálban megy reggel.
ma 11:37
 12/20 A kérdező kommentje:

Nálunk csak próba után jön szóba a vásárlás. Azért nem jó a netes rendelés.

Facebook-om meg különben sincs,hogy a marketplace-t nézegessem.

Kordnadrágot sem találtam.

Neki nem probléma a béleltebb nadrág bentre. Úgyis mindig fázik.

ma 11:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Adjal mar ra keket,feketet,zoldet. Az isten aldjon meg. :D ugyanaz

En a lanyomnak [11]most is melegitot a h&m fiu reszlegrol veszem. Ugyanaz:))

ma 11:53
 14/20 A kérdező kommentje:

Miből gondolod,hogy a szín a baj?

Jelenleg csak fekete nadrágjai vannak.

A fiúnadrágok jó része annyira fiús szabású,hogy egy vékony kislányon úgy állna,mint tehénen a gatya.

Gyengébbek kedvéért: tökös.

ma 12:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem azért, de a neten amit vásárolsz, ha nem jó visszaküldöd. Ha boltba nem kapsz akkor kénytelen leszel rendelni, mert ha akarsz más megoldás nem nagyon van. Ha vékony a testalkata akkor pl sinsay. Én a fiamnak ott veszek sokmindent. Tescoban is láttam a múltkor. Ott pl pont fiúknak semmi nem volt.

A fiad lenne jobban szívnál, mint ahogy egyik hozzászóló írta. Baromi sokat rendelek neki online, mert a boltban alig kapni fiú ruhát. Van egy max 2 sor fiú míg lány 6.

ma 14:25
 16/20 anonim ***** válasza:

Nalunk videken van 1 db plaza, benne nehany bolt, magamnak se talalok soha semmit, a fiamnak foleg nem, 90%-ban kislany ruhak vannak mindenhol.

Rendelek mindent, nincs mindig kedvem 1 orat vezetni egy masik plazaert, ami tokre kiesik a hetkoznapokban.

Ha nem jo, hat, visszakuldom. De nagyon ritkan van ilyen, 10-bol kb egyszer, hogy valami nem jo, mert a merettablazat nem egy hulye talalmany es nem art nezni :D

ma 14:30
 17/20 A kérdező kommentje:

Itt részletekről, testrészekről van szó,szóval a mérettáblázattal semmit sem érek!

Nem véletlenül írtam, hogy próbálni kell!!

Hosszú lábak, közepes popsi közepes csípő és egy nagyon vékony derék.

Ezt hogy nézed meg a mérettáblázaton? Ami jó derékban,az mind rövid,ami elég hosszú, az bő. Nagyritkán találunk rávalót...

A lábára 140es kell a derekára 134es is nagy néha...

ma 14:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Le van irva milyen hosszu a nadrag, mekkora dereka.

Fogod es megmered a gyereket. De mindegy, hagyjuk, ha ilyen nehez ez neked 🥲

ma 14:37
 19/20 anonim válasza:
Egy egyenes vagy bőszárú nadrágot nem szeretnétek? Ott könnyebb a méretet eltalálni, persze csak ha tetszik nektek.
ma 14:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Az nem zavar, hogy amit megvehetsz boltban az van a neten is? Tehát, ha mondjuk 140-est vettél korábban veszel azt meg eggyel nagyobbat. De amúgy le vannak írva a méretek megméred a gyereket. Megjön felpróbálod a gyerekre ami nem jó azt meg visszaküldöd. Komolyan sosem írtam ilyet még, de te nem vagy százas. Ha sehol nem kapsz és itt panaszkodsz abból lesz nadrág? Nem. Ha rendelsz lesz. Ennyi. Nem agysebészet.
ma 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!