Téli cipő? Milyen márkát ajánlanátok? (5 éves fiú)
Figyelt kérdés
Elsőre fura lehet a kérdés, hogy miért most merül fel bennünk, hisz már volt pár tél, amikor kellett cipő, de eddig nem mi neveltük.
Nem volt soha "normális" cipője, csak kínaiból.
15 ezer körüli összegben.
Meleg, vízálló legyen és azért bírja a gyűrődést.
D.D.Step? Lasocki young? Ezekről mi a véleményetek?
Amúgy kb. 30-as méret kell. Olyan helyen lakunk ahol nincsenek nagy márkaboltok, de azért jó lenne próbálni.
2021. nov. 1. 13:22
1/8 anonim válasza:
Rieker.
2021. nov. 1. 13:43
2/8 anonim válasza:
Dd step. 9000-ért már lehet kapni. Az én lányom is 5 éves, igaz neki már 34-es kell, de most is ddstepet vettem neki, mindig kibírta a szezont.
2021. nov. 1. 22:04
3/8 anonim válasza:
Superfit, de nem 15.
2021. nov. 1. 22:05
4/8 A kérdező kommentje:
#2. Te honnan szerzed be a D.D.Step cipőt? Lehet hinni a mérettáblázatnak?
#3. Rákerestem, igen csak 25 ezer vagy afelett mozog, kicsit túlzásnak érzem 3-4 hónapra! Ezt mi nem engedhetjük meg magunknak.
2021. nov. 2. 07:36
5/8 anonim válasza:
Facebookon picoshop csoportba. Tavalyi kollekcióst szoktam venni, azok mindig olcsóbbak.
2021. nov. 4. 13:18
6/8 anonim válasza:
hát szerintem ilyen fiatal növésben lévő gyereknek tényleg kár lenne túl drága cipőt venni mert úgysem tudja tovább használni 1 szezonnál. Én mindig is úgy voltam hogy majd akkor veszek márkás drágább dolgokat ha nem kell méret miatt évente kidobni ami jó lenne akár 4 évig is. Persze nem azt mondom, hogy hordja 4 évig ugyanazt de csak másabb ha felváltva tud hordani évekig dolgokat mint évente kidobálna vagy minimális árért tovább adni.
2021. nov. 5. 21:21
7/8 anonim válasza:
Ilyen fiatal növésben lévő gyereknek a legfontosabb, hogy normális cipője legyen. A 2000 forintos kínai full merev talpú és a másodkézből vett kitaposott cipő nagyon nem egészséges egy fejlődő lábnak. Négy évig meg majd 16-17-18 éves korától (sem) fog hordani egy cipőt. A nővérem kamasz fiai évente több cipőt is fogyasztanak, mert még mindíg kinövik meg szétkoptatják. Én a saját fiamnak (1 éves) próbálok akciósan kifogni rendes cipőt vagy olyat ami átnőtt. Azért a 20-30 ezret én is sokallom. Vettem már neki D.D. step első lépések cipőt kb 7000 ft volt akciósan és téli bundázott, de pl kifogtam egy PediPed cipőt marketplacen 3500 ftért, amit nem hordtak egyáltalán. Szintén marketplacen árult valaki új Superfit bakancsokat 8-9000 forintért (bolt bezárás miatt szabadult tőle ilyen olcsón). Szóval szerintem érdemes jól körülnézni és kifogni egy jó minőségű cipőt. A gyógytornászunk egyébként a PediPedet, Superfitet, Reikert ajánlotta,meg még mondott pár barefoot cipőt csak azokra már nem emlékszem.
2021. nov. 5. 23:17
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat, keresgélek még.
Használt cipőt biztos nem adok senki gyermekére, én sem hordok azt. Kínait is mellőzzük. Hiába növi ki, azért meg lehet nézni, hogy milyen a kiképzése a kínaiban található és mondjuk egy D.D.Step cipőnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!