Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bélelt téli nadrágot vennék,de...

Bélelt téli nadrágot vennék,de nincs,miért?

Figyelt kérdés

Bemegyek a boltokba, h&m, pepco, kik, sinsay,mindbe,ami a városomban elérhető.

Fiúknak tök jó bélelt farmerek,leggingsek,nadrágok vannak.

Kislányoknak semmi! Kérdezem az eladót a h&m-ben,hogy hol vannak a meleg téli lány nadrágok,azt mondja,nincsen! Nem is tudja, mikor lesz?!?

Kérdem én: Miért? Hova menjek,hogy tudjak venni? A gyerek fázik reggelente,busszal járunk suliba! (A város másik végébe).

9-10 éves gyerekekről, kislányokról beszélek,akiknek hajszálvékony nadrágok az elérhetők!

Mielőtt írnátok,természetesen próbáltuk a harisnyát,de annyira viszket a pamut harisnyában is,annyira zavarja,hogy az nem járható út.

Orkán sínadrág van, azt a mínusz fokban fel tudja venni a nadrágra .

De a legjobb megoldás az lenne,ha egy nadrág lenne rajta csak. Mármint ő ezt szeretné.

Olyan nagy kérés,hogy áruljanak télen téli ruhát? Azért 6:40-kor hideg van,mikor indulunk...

Kínaiba is mentünk,ott se volt...

Ötlet, hogy hol nézzem? Lehetőleg ahol próbálni is tud.

ma 10:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Temu?
ma 10:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi is ezzel küzdünk. A H&M online oldalán találtam (a boltban nem). Állítható derekú, így szerencsére jó volt.
ma 11:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Legalább átérzed, milyen fiúnak vásárolni 😂 Pepcoban(meg úgy mindenhol 6 sor lány babaruha), fiúknak 2 body, az se a méretében.

Én télen cica nadrágot veszek farmer alá, ha nem harisnyát, mert nagyon fázós vagyok. Az is lehet megoldás.

1 bélelt nadrággal az a baj, hogy fűtött helyen megsül, pl.suliban egész nap.

ma 11:02
 4/14 anonim ***** válasza:
H&M bolyhozott fonákú nadrágok. Én minden ősz végén/tél elején onnan szoktam rendelni. Még menni sem kell érte
ma 11:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Kord nadragot se talaltal? Az azert eleg vastag.
ma 11:08
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

A lányom 7 éves,.rá van most kattanva a paperbag fazonú farmerekre, az alá vékony leggings reggel. Suliban leveszi vagy egyiket vagy másikat, mikor milyen kedve van.

Azért emlékeim szerint a mi időnkben sem volt bélelt cicanaci. Harisnya aztán csókolom, én is utáltam így inkább reggel kibírtam azt a kis fagyoskodást. 😅

Egyébként Temun tényleg tök jók vannak.

ma 11:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

[link]

[link]

ma 11:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Kínai,Lidl, Tesco. Ahol sinsay van,ott ezeknek is kell lennie.

Ha nincs, akkor marad a rendelés.

7 évesnek van sínadrágja bonprix, vékonyabb bélelt nadrág kínai, bolyhos belsejű leggingek Lidl, és vastag melegítő nadrág sinsayből.

ma 11:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó a fiú nadrág rá? Azért azok sokszor unisexek.

C&A esetleg? Én az 5 évesre még bőven találok, a nagyobb méretet nem tudom.

ma 11:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Online lehet kapni: h and m, sinsay
ma 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!