Hány éves koráig vásároltatok a gyerek szeme láttára mikulásra vagy karácsonyi ajándékot amit neki szántatok?
Pont ma vettünk csokimikulást a Lidlben, velünk volt. 21 hónapos.
Annyi minden mást is vettünk, és egyáltalán nem figyelt oda. Más érdekelte a kosárból: Kubu és pogácsa. Arra startolt rá, mikor fizetés után pakoltunk.
Alapvetően amúgy nem szoktunk előtte venni ajándékot, én is inkább netről rendelek.
1,5 eves, a lidl kiskonyhat meg onnan egy-ket dolgot meg most vele egyutt vettem meg, mert nem tudtam addig hova tenni a gyereket, ferjem elutazott akkor. Es ezeket karira kapja.
Nem tudta mi az, fel se tunt neki, csak az hogy nagy. Eldugtam mindent, nem keresi. Viszont ha valami olyat vettem volna, amit ismer, pl gyumolcspure, na az mar feltunik neki es azonnal koveteli :D
Szoval mikulasra azokat, amiket szeret, mar kulon szereztem be.
22 hónapos a kisfiam, de már meg kell gondolni, hogy mit mondunk vagy teszünk előtte, mert hetekig feltudja hozni a témát.
3 hónappal ezelőtt a férjem végre megszerzett egy olyan gyerekkönyvet, amit már nagyon nagyon régóta hajkurásztunk, és berakta az éjjeliszekrénye fiókjába. Gondoltuk Mikulásra megkapja, mert ismeri, szereti annak a könyvnek a többi kötetét.
Rá pár napra a gyerekre rátört a rámolhatnék, és hol kezdte el? Az apja fiókjában.
Meglátta a könyvet, örült neki, én valamivel gyorsan eltereltem a figyelmét, de a mai napig keresi ott a könyvet és beszél róla, hogy ott volt.
Köszönöm a válaszokat.
17es. Nem nem azt szerettem volna kérdezni mert akkor úgy tettem volna fel a kérdést.
Szimplán kíváncsi voltam hogy ki meddig vásárolt ajándékot úgy hogy a gyereke ott volt de nem érzékelte azt hogy az majd az övé lesz vagy később mikor megkapta hogy "hoppá ezt anya vette erre emlékszem".
Nem szokott különösebben érdekelni, megszoktam már, de most azért kíváncsi lennék, a válaszom melyik része miatt vagyok lepontozva😂
Két éves fiammal esélyem sem lenne úgy vásárolni ha ott van
Sőt, nem csak ajándékot, kb semmit(most, hogy minden tele van játékkal, mikulasokkal, meg mindenféle ünnepi dologgal)
Az év többi napján velem van ha vásárolok, de így karácsony előtt én be nem viszem őt egy boltba sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!