Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves koráig vásároltatok...

Hány éves koráig vásároltatok a gyerek szeme láttára mikulásra vagy karácsonyi ajándékot amit neki szántatok?

Figyelt kérdés

nov. 24. 10:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
2,5 éves, már emlékszik, észlel, lát, emleget, úgyhogy nem veszünk ilyesmit előtte.
nov. 24. 10:39
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Soha nem vásároltam előtte olyat, amit ajándéknak szántam neki
nov. 24. 10:47
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem emlékszem, de érzésre nagyon max 1 éves korig, mert utána már tuti észrevették, ha valamit el is rejtettem a kosár aljára.
nov. 24. 10:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

1 éves korig, de akkor is diszkréten.

Most 2 éves, már mindent kommentál, amit a kosárba teszek. Esélytelen lenne.

nov. 24. 11:00
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
Sose vásároltam a szemük előtt. Egyébként is 90 %-ban rendelem az ajandékot.
nov. 24. 11:00
 6/21 anonim ***** válasza:
89%

Kb 5 éves korától vásárolunk együtt ajándékot neki. Ugyanis ö szereti kiválasztani,hogy pontosan azt kapja,amit szeretne.

Autista kislány, kicsit másképp működik, mint egy egészséges gyermek. Azóta egyáltalán nem kér meglepetés ajándékot.

nov. 24. 11:08
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Sosem.

Lányom 10 éves, fiam 2 de a nagynak is úgy vesszük az ajándékot hogy nem tud róla

Egész évben hallgatom mit szeretne, miket emleget, és az szerint veszünk ajándékokat.

nov. 24. 11:14
 8/21 anonim ***** válasza:
53%
6, szerintem "egészséges" gyerekek között több az ilyen. Nálunk pont az nt testvér az, akinek határozott elképzelései vannak mindenről, hogy mit szeretne, míg az auti testvér még csak nem is kért soha semmit. Most 10 évesen jutott el oda, hogy van valami, amit szeretne. Testvére meg már 3 évesen listát "írt". Ettől függetlenül egyiknek se úgy vásárolok, hogy lássák.
nov. 24. 11:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
0
nov. 24. 11:30
 10/21 anonim ***** válasza:
52%

Három hónapos, de így is mindig elfordítom a babakocsit🤣

Tegnap jól be is égtem, mert kiderült, hogy a kinézett játék csak online akciós, úgyhogy kénytelen voltam ott megrendelni. De már nagyon nyűgösködött, ezért kivettem kicsit szétnézni. Be is kapcsoltam neki az egyik megrendelt játékot, amit majd jövőre akarok neki odaadni, mert karácsonyra már sok van, meg amúgy is 6 hónap fölött ajánlott. Hát, kiderült, hogy fél tőle 🤦🏽‍♀️ Azt hiszem, gyakran fogunk oda járni, barátkozzon csak vele😂

nov. 24. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!