Kedves Anyukák! Ti miket játszotok kb. 14 hónap körüli gyermeketekkel?
Puzzles könyv, kisautók, rajzolunk, mesélek neki stb.
Amúgy elég off, de én se járok játszótérre, mégis vagyunk friss levegőn. Inkább sétálunk meg az udvaron vagyunk
A fiam 13 hónapos múlt. Délután kimegyünk, de délelőtt max boltba.
Főként habtapin vagyunk a földön és nagyrészt azt szereti, hogy ki be pakolgatja a játékait egy kosárból. Mellett játszik is egy kettővel. Aztán a másik nagy kedvence kihúzza a fiókokat és kipakol. Direkt van ilyen fiók pár darab amit erre tartok.
Akadálypályát csinálok neki pár dologgal azokon átmászik. Ő még nem jár állni, ülni meg mászni tud.
Nagyon szereti azt, ha felépítűnk valamit ő meg ledöntheti.
Vettünk bentre egy szobahintát azt is imádja abba szoktam hintáztatni.
Mesét szoktam még olvasni neki azt is szereti.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
#3 s talni nem csak babakocsival lehet
Esetleg kis motorozni is lehet, meg amit írtál kavicsokat gyűjteni.
Én nem szívesen vinnem a gyerekemet ilyen időkben már a hideg hintara, csúszdára, meg a nyirkos homokba.
Mi is laktunk tömbben, a magylanyom volt akkor kisbaba/totyogo
Ugyanúgy kijartunk, csak épp nem a játszótérre.
Kérdező, mi is lakásban élünk, de nem járunk játszótérre. Ringatóra, kerekítőre és egyéb ilyen babás-mamás programokra sem.
Ettől függetlenül nem a négy fal között élünk, naponta 2-szer minimum megyünk sétálni, vannak szintén kisbabás barátnőim, velük is gyakran találkozunk. De ők korábbi ismeretség, már gyerekek előtt is jóban voltunk. Én azért nem megyek játszótérre, mert eddig kétszer voltunk, mindkétszer megtalált valamilyen fecsegő anyuka és 40 percen át hallgattam, az ő kis Karcsikája milyen fejlett a korához képest, jaj ne vegyem elő a nasit a gyereke előtt, mert ő ilyet nem ad neki, de ha meglátja nálunk, sírni fog. Mikor másodjára mentünk, már csapatban jöttek...
Nem csak a játszótér létezik, mint kimozdulós program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!