Mikortól könnyebb a kisgyerekkel? Mikortól jut több idő magamra?
Én egyetértek a 9-essel, de én erre magamtól jöttem rá. Mindig volt bennem valami felső frusztráció, hogy mit csinálnék, ha ő most nem lenne. Onnantól kezdve, hogy stabilan járt, elkezdtem azon agyalni, hogy milyen programokat csinálhatnánk, ami mindkettőnket örömmel tölt el. Na így már ahogy nő, egyre könnyebb. :) Énidőzni is szoktam, mert egyértelmű, hogy kell, de azt csak altatás után, vagy elmegyek itthonról két napra. Feltöltődöm magamban és megy tovább az élet.
Én is szeretek olvasni, de szerintem majd akkor fogok, ha kistini lesz. Most is tudnék pár oldalt (2,5 éves) amíg játszik, de nem akarok. Egyrészt mert akkor tuti kitalál valami hajmeresztőt, másrészt meg mert most pici. Imádom a kis gyerek nyelvezetét, ahogy megpróbálja elmondani, mit szeretne, stb. Szeretek vele beszélgetni, neki mesélni, eszembe sem jutna bezárkózni egy könyvbe. :)
De értem miről beszélsz, nekem addig volt nagyon nehéz, amíg járni nem kezdett, majd óriási könnyebbség jött ismét azzal, hogy beszélni kezdett.
Mondjuk úgy 5-6 év múlva :D - esetleg.
De ezt nyilván tudtad, mielőtt szültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!