Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kb 1 hónapja jár önállóan a...

Kb 1 hónapja jár önállóan a kislányom, érdemes bentre is bokatartó szandit adni rá vagy maradjon mezítláb?

Figyelt kérdés
ma 11:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem "jó tudni", hogy ez a témakör nem egyértelmű, kicsit hit kérdése. Az egyik gyógytornász ezt mondja, a másik azt. Az egyik ortopédus így látja, a másik amúgy.

Én barefoot párti vagyok, otthon is nagyon aktívan használja a gyerek a talpát, nem kap cipőt bentre. Kintre mi barefootot adunk a gyereknek is magunknak is, széles orrésszel, extra puha talppal, bármi emelés nélkülit.

Van aki ebben hisz, van aki az ellentetjében.

ma 13:43
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Milyen érdekes, hogy nemcsak én mondom ezt:

[link]

[link]

ma 14:00
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Igen, tornadora nagy szószólója a benti cipőhordásnak (lehetőleg persze az ő által forgalmazottatt kell venni), de ugyanúgy megvan a másik oldalnak is a tanulmányi, oldalai, képviselői.
ma 14:53
 14/17 anonim ***** válasza:

"ugyanúgy megvan a másik oldalnak is a tanulmányi, oldalai, képviselői."

Erre linkelnél tanulmányt vagy bármit, akár szakember insta posztját, ahol névvel, arccal vállalja a véleményét és el is magyarázza azt?

"tornadora nagy szószólója a benti cipőhordásnak (lehetőleg persze az ő által forgalmazottatt kell venni)"

Ha csak az lenne a célja, hogy az ő cipőjét vagyék - megjegyzem, ő már azelőtt is ezt képviselte, mielőtt lett saját cipőmárkája. Szóval ha neki csak az eladás számítana, akkor azt ugyanúgy megtehetné, hogy puhatalpú cipőcskéket forgalmaz, és azt adja el.

ma 15:01
 15/17 anonim ***** válasza:

12-es, ez a no cipoket arul. Szerinted mit fog mondani ??

TD shoes. Ha nekem van egy termelem, persze azt mondom, hogy kell, hogy vegyed. Ehhez nem kell sok esz kitalalni.

ma 15:33
 16/17 anonim ***** válasza:
2-3 éve árul cipőket, és töb mint 10 éve ugyanezt vallja. Ismerem. De higgy amit akarsz.
ma 15:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, akik a cipö MELLETT vannak, azok leragadtak az ezelött 60-80 évvel kitalált elképzelések mellett és nem képesek haladni a korral.

Ök kb olyanok ezen a téren, mint akik szerint egy gyereknek kezdettöl lehet pörköltet (vagy egyéb "normál" étel) adni, semmi bajuk sem lesz, és nem fogják fel, hogy mennyire ártalmas ez a hozzáállás.

ma 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!