Mina teendő ha a kislanyom fel uszason?
Figyelt kérdés
Most kezdtek uszni az iskolaval, de a lanyom nem tud uszni. Ma mar a mely vizbe vittek ot is at, es vegig a falat fogta, nagyon felt es sirt. Az oktato meg annyit mondogat neki hogy nem kell felni. Sirva jott ma ki a sulibol, hogy soha tobbet nem akar menni. A masik pedig, hogy elmondasa szerint jeghideg a viz es vegig remegett a szaja. Aggodom erte, mert nagyon nincs erzeke az uszashoz. Mivan ha nem figyelnek ra egy pillanatra es a viz ala kerul? Nekem ez nem tunik biztonsagosnak.nov. 5. 16:40
21/21 anonim válasza:
Én pont ezért kezdtem el vele babaúszásra járni, és 1,5 éve magán, kis létszámú úszásoktatásra jár (3,5 éves kora óta). Nekem rossz élményeim voltak gyerekként. Nem volt vízbiztonságom. Azt szeretném, hogy neki legyen és hál istennek nagyon jó úton van. Nekem az első, hogy megtanuljon úszni, utána jöhet bármilyen sport - ha akarja maradhat az úszásnál. Ez szerintem a szülő felelőssége is, ha egy iskolás korú gyerek nem tud úszni és fél a víztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!