Szülők, akik készítettek meztelen fotót a gyermekükről! Hány hónapos, esetleg éves korig tettétek ezt és milyen helyzetekben? Ha később látta a gyerek ezeket a fotókat, mit reagált rájuk?
Képzeld el, én annó fel is róttam, hogy rólam miért nem készült ilyen? Barátnőmnél láttam, tök cuki volt és megkérdeztem otthon, hogy rólam miért nincs? Mert luxus volt a fotózás. Szüleimről még műteremben készült.
Egyébként 1-1 ilyen fotónk van a gyerekekről.
Mióta létezik fotózás, mindig csináltak (kezdetben műteremben, vagy a házhoz ment a profi fotós) a babákról első képet, meztelenül. Kizárólag a családi albumba, a rokonoknak mutogatni. Esetleg bekeretezve otthon a falra is kitették (drága és becses érték volt a kidolgozott profi kép). Ezt a később az alany vagy utálja, vagy beletörődik - de semmi komoly gond nincs vele.
Mióta digitális géppel (a 21. században), pláne mobillal akármilyen mennyiségben kattintgat akárki, azóta még sokkal több ilyen készülhet. Azzal sincs semmi baj, csak TILOS (mert ízléstelen és veszélyes) a NYILVÁNOSSÁG. A nagyszerű, csodálatos, mindenben segítő világháló egyik súlyos veszélyforrása, hogy könnyen kikerül akármi, és akkor könnyen kerül rossz kezekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!