Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők, akik készítettek...

Szülők, akik készítettek meztelen fotót a gyermekükről! Hány hónapos, esetleg éves korig tettétek ezt és milyen helyzetekben? Ha később látta a gyerek ezeket a fotókat, mit reagált rájuk?

Figyelt kérdés

nov. 4. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Képzeld el, én annó fel is róttam, hogy rólam miért nem készült ilyen? Barátnőmnél láttam, tök cuki volt és megkérdeztem otthon, hogy rólam miért nincs? Mert luxus volt a fotózás. Szüleimről még műteremben készült.

Egyébként 1-1 ilyen fotónk van a gyerekekről.

nov. 4. 22:21
 12/14 anonim ***** válasza:
93%

Mióta létezik fotózás, mindig csináltak (kezdetben műteremben, vagy a házhoz ment a profi fotós) a babákról első képet, meztelenül. Kizárólag a családi albumba, a rokonoknak mutogatni. Esetleg bekeretezve otthon a falra is kitették (drága és becses érték volt a kidolgozott profi kép). Ezt a később az alany vagy utálja, vagy beletörődik - de semmi komoly gond nincs vele.

Mióta digitális géppel (a 21. században), pláne mobillal akármilyen mennyiségben kattintgat akárki, azóta még sokkal több ilyen készülhet. Azzal sincs semmi baj, csak TILOS (mert ízléstelen és veszélyes) a NYILVÁNOSSÁG. A nagyszerű, csodálatos, mindenben segítő világháló egyik súlyos veszélyforrása, hogy könnyen kikerül akármi, és akkor könnyen kerül rossz kezekbe.

nov. 5. 09:54
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Régen ez még tök természetes volt, én is készítettem a gyerekemről és rólam is készítettek. De akkor még nem volt internet és az ilyen képeknek sem volt semmi szexuális töltete. Sőt, azt sem tudtuk, hogy léteznek pedofilok, akik erre izgulnak.
nov. 5. 12:40
 14/14 Gombanyo12 válasza:
72%
Valamikor nagyon régen, még a múlt században az 1940-es években a Fényképész Szövetkezet kötelékében dolgoztak külön műtermeket fenntartó fotósok akik főleg gyermek fotózással foglalkoztak. Ez volt a Mosoly Album. Jó pár üzlet működött Budapesten és vidéken is a Fény.Szöv. Mosoly Album-os logója alatt. Színes fotók sem voltak, csak fekete - fehér. Akkor még nem volt internet, nem kellett attól félni, hogy rossz emberek, pedofilok kezébe kerülhet egy pucér csöppség fotója.A Google, most nem tudott felvilágosítást adni. De a nálam kb.20 évvel fiatalabb ismerősöm igen. Műtermi környezetben, hasonfekvő pucér apróságokról remek fotókat tudtak csinálni néhány fehér törülköző társaságában. Érdemes a nagyszüleitek régi fotó albumait megnézni, ha valamelyikötőknek még megvan.
nov. 5. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!