Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők, akik készítettek...

Szülők, akik készítettek meztelen fotót a gyermekükről! Hány hónapos, esetleg éves korig tettétek ezt és milyen helyzetekben? Ha később látta a gyerek ezeket a fotókat, mit reagált rájuk?

Figyelt kérdés

nov. 4. 19:07
1 2
 1/14 anonim válasza:
21%
Soha nem fotóztam le meztelenül. Milyen kérdés már ez? Erre izgulsz?
nov. 4. 19:16
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
Jelentve
nov. 4. 19:19
 3/14 A kérdező kommentje:
A családi fotóalbumban találtam egy hasonló képet pár hetes koromból, ezért érdekelt volna. De persze, ítélkezni mindig könnyebb mint kérdezni és esetleg végighallgatni a másikat.
nov. 4. 19:21
 4/14 anonim ***** válasza:
34%

Tedd le valamelyik családtagod elé és kérdezd meg mit gondolnak róla, mit éreznek.

Én személy szerint nem készítek ilyeneket a gyerekeimrol.

Ha készítenék is nem elemezném itt egy idegennek.

nov. 4. 19:39
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Én készítek néha róluk. Nem direkt azért, mert meztelenek, hanem mert aranyos a pillanat, pl.együtt fürdenek, nyáron kint saralnak, ilyesmi. Az albumba belekerül, (én szeretek mindent kinyomtatni), de másik kép alá, így csak én tudom, hogy ott van, nekem kedves emlékek ezek is.
nov. 4. 20:46
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Régebben szerintem ez tök általános volt, nem kell ezt így felfújni, rólunk is csináltak fürdetéskor képeket a szüleink. Újszülött korban, mint írtam fürdetéskor készültek ezek a képek, és én ugyanúgy reagáltam rá, mint bármelyik másik képre. Nekem még nincs gyerekem, így csak ezt az oldalt tudom elmondani.
nov. 4. 20:54
 7/14 anonim ***** válasza:
62%
Nekünk sok képünk van a gyerekekről meztelenül, de nekünk ez így természetes, mert megrögzött naturisták vagyunk.
nov. 4. 21:16
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
30-40 éve ez még tök normális volt, rólam is vannak pucér babafotók meg az öcsémről is. Profi fotós készítette őket. Én már nem csináltam róluk szerintem, max kádban ülőset, ahol takar a hab, 10-15 évesek.
nov. 4. 21:41
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

Mi is csináltunk. Még videót is,mikor fürdettük. És? Facebookom, instám nincs, saját magunknak fotóztuk le.

Rólam is van jónéhány. Meg a húgomról is. Beragasztva az albumba. Jó visszanézni néha,milyen babák voltunk.

Nincs ebben semmi. Amíg valaki nem mutogatja másnak.

nov. 4. 22:20
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
9-es vagyok. A lányom 9 éves,nagyon szereti nézni magáról a fényképeket.
nov. 4. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!