Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 21 honapos kisfiam egesz nap...

Beatzy_09 kérdése:

21 honapos kisfiam egesz nap visit ordit semmi nem tetszik neki , pelenkazasnal ordit vetkozesnel ordit oltozesnel ordit , mikor alszik es eszik csak akkor nincs orditas , mit lehetne tenni ?

Figyelt kérdés
okt. 28. 18:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát még a 2.5 év messze van ettől meg a 2 év is , en se hiszem hogy szakember kéne ehhez de már egyáltalán nem tudom hogy mit lehetne vele csinálni egész nap megy a síkitás csak akkor nem sikit ha épp alszik vagy ha kivisszük de ha bent vagyunk zeng a ház és már az őrületbe kerget minket
okt. 30. 08:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Igaz, elnéztem hogy csak 21 hónapos. Az én lányom sincs még 2 éves, de 18 hónapos kora óta ez megy.

Sajnos ezt túl kell élni, bár tudom hogy idegörlő minden nap hallgatni a visítást. Napközben én egész jól viselem, nekem estére kezd sok lenni. Nálunk még altatásnál is harcolni kell vele, meg nagyjaból minden miatt 🫣

De ehhez nem kell szakember ahogy el kezd beszélni, és kitudja fejezni magát sokkal jobb lesz. Az is frusztrálja őket ebben a korban, hogy nem tudja elmondani amit szeretne.

6-os és 10-es válaszolo voltam.

nov. 1. 12:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Hat igen en is abban reménykedek hogy mikor elkezd beszélni akkor már nem fog ennyit visítani , hát igen túl kell élni az biztos csak nah elég hosszu folyamat ez , hát mi is úgy vagyunk vele hogy estére már nagyon elfáradunk a sok visítástól nah de hátha már nem tart sokàig
nov. 3. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!