Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy kezelitek, ha közeli...

Hogy kezelitek, ha közeli barátnő/rokon gyereke nem jön ki a te gyerekeddel?

Figyelt kérdés

A szomszéd párral nagyon jóban vagyunk évek óta, szoktunm bográcsozni, eljárni ide-oda több helyi baráttal, stb. Van két egyidős gyerekünk is, akik egy oviba járnak és bár sokáig eljátszottak, most már nagyon nem jönnek ki. Jobban mondva, az ő gyereke "rászállt az enyémre".

Őszinte leszek, kva neveletlen és problémás gyerek lett belőle. A szomszédaim nagyon erélytelenül nevelnek, ahogy látom, mindent ráhagynak, elnéznek. Ez a gyerek most az én gyerekemet csúfolja, lökdösi, köpi, piszkálja, az én gyerekemtől viszont mindez távol all, most már lassan fél töle, nem akar vele találkozni.

Olyan kellemetlen ez az egész, hisz mindig jóban voltunk, a nagyobb gyerekeink is jóban vannak, de most már ez sok. Ha látják, mit csinál a gyerekük, rászólnak, de a gyerek tojik rajuk.

Most én tartok ott, hogy leb*szom csúnyán a gyereket, vagy beszélek velük, de nyilván tudom, hogy úgyis meg fognak sértődni, bántódni, és én sem akarok szomszédként, barátként rossznan lenni velük, de eljutottam oda, hogy megálljt kell parancsolni. Csak most ugye itt lakunk egymás mellett, egy csoportnan vannak a gyerekek, értitek...

okt. 26. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

-Figyelj Katika, neveld meg a gyerekedet, ne legyen bunkó az enyémmel, mert nem fog érdekelni, hogy megharagudtok, de nem fogunk veletek többet bratyizni....

Állj ki a gyerekedert, ne hagyd, hogy bántsa bárki is.

okt. 26. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem megyünk oda,úgy kezeljük.
okt. 26. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Próbálja meg elkerülni a te gyereked azt a gyereket,ne menjen bográcsozni veletek át, azzal a gyerekkel, amelyikkel jóban van, csináljon külön közös programokat,ha akarnak.

A szomszédaid elhanyagolták azt a gyereket,hagyták unatkozni,magányosnak lenni, nem törődtek vele . 10 éves korig kifejlődik a személyiség, ameddig olyan lett, onnantól már nem tudom, mennyire nevelhető. Ha addig letojták.

okt. 26. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha barátok, akkor őszintén elmondanám, hogy a gyerekem fél az ő angyalkájuktól és emiatt szeretném, ha segítenének megoldani, hogy továbbra is jóban legyünk és összejárjunk. Ha nem sikerül, akkor a gyerekem érdekét kell néznem és nem tudunk úgy és annyit találkozni, mint eddig.
okt. 26. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
*Szóval te már nem tudnál elérni semmit szerintem.Valahol igazából egyébként 7 éves kort olvastam,hogy addig alakul a személyisége véglegesre,valahol meg 13-at.Nem tudom,mennyi a szomszéd gyerek. De pl az első 7 év nagyon meghatározó.
okt. 26. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!