Tanév alatt nagyon jól megvan az osztálytársaival a suliban de a vakációban nem is akar hallani róluk! Még a tablettjét is kikapcsolta, nehogy elérjék skypon. Azt mondja nem hiányoznak neki?
9 éves kislányomról van szó, aki a teljes nyarát vidéken tölti a nagyszülőknél, a szomszédban van egy jó barátnője aki egy évvel kissebb mint ő, és nagyon jól eljátszanak egész nap, nagy sláger a babázás, szerepjáték, társasjátékozás.
Vajon miért viselkedik igy? A ti gyerekeitek találkoznak vakáció alatt?
"Még a tablettjét is kikapcsolta, nehogy elérjék skypon" - legalább neki van esze, hogy nem azon lóg 9 évesen! "a teljes nyarát vidéken tölti a nagyszülőknél, a szomszédban van egy jó barátnője aki egy évvel kissebb mint ő, és nagyon jól eljátszanak egész nap" - rég nem hallottam ilyen tartalmas szünidőről, de őszintén, inkább örülhetnél!
Amúgy én sem kerestem soha az osztálytársaim társaságát nyáron. Minek? Egész évben épp eleget voltunk összezárva. (Pedig nem jártam rossz osztályokba, de mégis...)
Én se kerestem az osztálytársaimat nyáron. Ha lehívtak játszani lementem, de nekem eszembe nem jutott volna.
Anno nyáron nekem is voltak mindig más barátaim ill. unokatesók akikkel elvoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!