Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tanév alatt nagyon jól megvan...

Tanév alatt nagyon jól megvan az osztálytársaival a suliban de a vakációban nem is akar hallani róluk! Még a tablettjét is kikapcsolta, nehogy elérjék skypon. Azt mondja nem hiányoznak neki?

Figyelt kérdés

9 éves kislányomról van szó, aki a teljes nyarát vidéken tölti a nagyszülőknél, a szomszédban van egy jó barátnője aki egy évvel kissebb mint ő, és nagyon jól eljátszanak egész nap, nagy sláger a babázás, szerepjáték, társasjátékozás.

Vajon miért viselkedik igy? A ti gyerekeitek találkoznak vakáció alatt?

2021. júl. 20. 14:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Nekem az elsős és az ovis is így van, minden nyáron
2021. júl. 20. 14:38
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

"Még a tablettjét is kikapcsolta, nehogy elérjék skypon" - legalább neki van esze, hogy nem azon lóg 9 évesen! "a teljes nyarát vidéken tölti a nagyszülőknél, a szomszédban van egy jó barátnője aki egy évvel kissebb mint ő, és nagyon jól eljátszanak egész nap" - rég nem hallottam ilyen tartalmas szünidőről, de őszintén, inkább örülhetnél!

Amúgy én sem kerestem soha az osztálytársaim társaságát nyáron. Minek? Egész évben épp eleget voltunk összezárva. (Pedig nem jártam rossz osztályokba, de mégis...)

2021. júl. 20. 14:44
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Nyáron én se jártam össze az osztálytársaimmal. Se 9 évesen, se késôbb.
2021. júl. 20. 15:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. júl. 20. 15:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Már öreg vagyok, de amennyire emlékszem az év 9 hónapja bőven elegendő volt az osztálytársaimból, nyáron másokkal játszottam.
2021. júl. 20. 15:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én se kerestem az osztálytársaimat nyáron. Ha lehívtak játszani lementem, de nekem eszembe nem jutott volna.

Anno nyáron nekem is voltak mindig más barátaim ill. unokatesók akikkel elvoltam.

2021. júl. 20. 15:36
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Örülj inkább neki, hogy nem a neten tölti az egész nyarat. Legalább lesz gyermekkora.
2021. júl. 20. 16:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért viselkedik így, mert normális :D Csatlakozom azok táborához, akik szintén nem voltak nyáron kíváncsiak az osztálytársaikra.
2021. júl. 20. 19:08
 9/14 A kérdező kommentje:
Na rendben van, én is örülök hogy nem igényli a tablettet meg feltalálja magát, csak van egy osztálytársa akivel nagyon jóban van és szegényke megkérte hogy azért néha lépjen be és beszéljenek, ezért írtam úgy kikapcsolta a tablettet! Nem akar hallani felőle, viszont a suliban nagyon oda van a társaságáért. Köszi a válaszokat!
2021. júl. 20. 19:25
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem vele beszéled meg mi az oka annak, hogy hallani se akar róla?
2021. júl. 20. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!