Tanév alatt nagyon jól megvan az osztálytársaival a suliban de a vakációban nem is akar hallani róluk! Még a tablettjét is kikapcsolta, nehogy elérjék skypon. Azt mondja nem hiányoznak neki?
9 éves kislányomról van szó, aki a teljes nyarát vidéken tölti a nagyszülőknél, a szomszédban van egy jó barátnője aki egy évvel kissebb mint ő, és nagyon jól eljátszanak egész nap, nagy sláger a babázás, szerepjáték, társasjátékozás.
Vajon miért viselkedik igy? A ti gyerekeitek találkoznak vakáció alatt?
Ilyen az amikor a gyereknek több esze van! Pláne, ha ilyen értelmesen megfogalmazta neked!
Alapból nem tartom normálisnak, hogy 9 évesek, te úriten állandóan tabletozzanak, skypoljanak... Pláne, ha a szülő erőlteti... Mondjuk 6 éveseknek már Facebookja van, úgyhogy semmin nem lepődök meg...
Meg ez nem fér nekem össze, hogy babáznak, meg a skype...
Egyébként elmondom neked mi van... A lány kisebb, aztán teljesen rá van akaszkodva a gyerekedre, akinek kicsit sok ez... Ugyanez volt nálunk, mikor rajtam lógott még 14 évesen is minden nap a szomszéd 6 meg 10 éves gyereke... Minden nap... Nyilván nem a kisebb gyerek az oka, de még rád is rád akaszkodott, hogy skypon is hívogassa. 8 évesnek skype??
Előbb-utóbb rá fog jönni, mi a helyzet...
Hát igen, a skypot a tavaly online iskola alatt a másik szülő kérésére telepitettük fel a gyerek tablettjére. De amugy nem érdeklik ezek a dolgok, és nem is hiányozik neki, természetesen én ennek nagyon örülök, csak azon csodálkoztam hogy nem akar beszélgetni az osztálytársával, pedig suli alatt nagyon jól megvannak. És hidjétek el vannak osztálytársai akik vakáció alatt is skypolnak egymással. Az egyik anyuka beszólt nekünk, hogy aztán vakació alatt ne tűnjetek el, még lépjetek be. Persze amikor a lányom meghallotta, még azért sem akar belépni, ki is kapcsolta a tablettet, hogy nehogy eltudják érni.
Szép napot nektek
Csak simán Tablet! Egy “t”!
Amúgy orulj neki, majd dumalnak szeptembertol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!