Egy 4 éves gyerek mennyire játszik el egyedül?
2 évestől is lehet, sőt a 1.5 évesem is elvolt már magában.
Szoktatás kérdése. Jó tudom moderanyuk szerint nem. De azért igen.
#13 szórakoztatják a gyereket, a nyomában vannak, ja meg játszótereznek reggel héttől délig, kettőtől este hétig
A köztes időben meg esetleg megfőznek valami könnyű ételt, majd leülnek sorozatozni 🤣
És ettől ők a jó anyák mert nevelik a gyereket
Utána pedig panaszkodnak, hogy a gyerek nincs el egyedül két percig
De persze a gyerek természetétol függ ez, nem attól, hogy állandóan a gyerek seggében van anyuci, nehogy unatkozzon szegény Ödönke akár két percig is
7-es vagyok
Köszi de nagyon sok energia és idő van a gyerekeim nevelésében, tanításában.
Igen mindent meg tudtam/tudok mellettük illetve inkább VELÜK csinálni.
Ka hogy 2-3-szor annyi időbe telik? Igen de így tanulnak.
Hogy nem mentünk naponta kétszer játszótérre meg heti ötször babaklubba? Nem, mentünk naponta-kétnaponta játszótérre meg heti kétszer ilyen olyan programra de friss étel volt (van) mindig itthon nem menü és nem takarítónő jár hozzám hanem együtt csinálunk mindent.
#15 hiába mondod, azt fogják mondani, hogy a gyerektől függ nem a neveléseden.
Ami egy orbitális hülyeség szerintem.
Szerintem se 100% szoktatja kérdése, főleg egy 1 évnél kisebb babánál.
1 hónap múlva 3 éves a lányom és nagyon hullámzó. Megcsinalni mindent meg lehet tőle max jön a nyomomban “segít”, beszélgetünk, néha ott játszik mellettem, nézi mit csinálok, sokszor belenyul stb.
Viszont olyan klasszikus leül előveszi a játékot és játszik fel órán át ilyen kb szökő évente van nálunk. De akkor is max 15-20 percet vagy annyit se.
Ettől meg minden megvan csinálva itthon, tisztaság van, van kaja és tiszta ruha is.
De tény hogy nem játszik el egyedül sokat. 1,5-2 évesen meg ennyit se volt el. Ettől függően megoldottam mindent hogy legyen csak baromi nehéz volt. :D szóval ettől hogy nincs el valakinek a gyereke meg nem biztos hogy nem csinál semmit otthon csak sokkal lassabban halad vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!