Kancsalság műtét gyereknek?
Figyelt kérdés
Akinek a gyerekét műtötték kancsalságra megírná hogy hol műtötték,állami vagy magán kórházba ,milyen volt maga a műtét,hogy viselte a gyerek és hogy hány éves volt?szept. 30. 11:43
2/9 anonim válasza:
Egy-két pontban nem releváns, mert rééég volt, de engem műtöttek. 5,5 éves voltam. Államiban. A kancsalság mindimálisan megmaradt, de azóta konzultáltam magán klinikán orvossal, aki azt mondta, hogy a mai technológiák sem másabbak, mint anno, illetve, hogy 100%-s eredmény nagyon ritka, tovább korrigálni nem lehet.
Két emlékem van róla, amikor visznek a műtőbe és amikor anyukám bent van velem a kórteremben és rajzolgatunk. Szóval semmi traumatikus.
3/9 anonim válasza:
Államira várunk. Ha minden jól megy, egy hónap múlva túl leszünk.
4/9 anonim válasza:
*magánban nem is találtam olyat, aki vállal
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
3#Megkérdezhetem mióta vártok?
Hol fogják műteni?
szept. 30. 16:06
6/9 anonim válasza:
Nyar elején lett volna egy időpont, de akkor beteg lett. Utána szabadságon volt a doki, majd mi, illetve nyaron eleve az iskolasokat műtik, így tették őszre. Sajnos most is beteg, így nem biztos, hogy meglesz a műtét.
Nem Bp.
7/9 anonim válasza:
Utolso, azt ugy szokták,h mutet elott 2 hettel kiveszik ovibol,hogy ne legyen beteg! Nem mondta senki? mert annyi ido alatt tuti kigyogyul mindenbol es a mutetre egeszseges lesz.
8/9 anonim válasza:
Aranyos vagy, de akkor mar egy hónapja nem volt oviban és most is itthon van 2 hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!