Hogyan tudnék javítani ezen a helyzeten, hogy jobb legyen neki?
Sziasztok!
Röviden annyi, hogy 27/F vagyok, Dániában élek, ahol egy másik pasival éltem kapcsolatban és örökbefogadtunk egy kisfiút, aki enyhén autista. Nemrég elváltak útjaink, mert a volt párom elég agresszív volt. Ő eredetileg Palesztinából jött Dániába még kiskorában és amikor megütötte a fiunkat, mindig arra hivatkozott, hogy ahonnan ő származik, ez teljesen normális, őt is így nevelték. Sokszor idegesítette, hogy a kisfiú olyan más és nem úgy reagált a dolgaira, ahogy kellett volna.
Tehát már külön élünk, viszont a fiunk (aki 9 éves egyébként) velem él, és eléggé megviselte ez a dolog (mármint hogy elég durván bánt vele a volt párom). Illetve volt 2-3 osztálytársa, akik szóban sokat bántották, ezért elvittem egy másik iskolába, ahova sajnos ismét nem sikerült beilleszkednie és majdnem minden nap sírva jön haza.
#1: Próbáltuk az iskolapszichológust, de sajnos nem segített túl sokat 😔
Nem találkoznak, mert a volt barátom konkrétan kijelentette, hogy ő nem is akarta annyira örökbefogadni, csak azért ment bele, mert én annyira szerettem volna, de nem igazán foglalkozott vele.
Nagyobbat nem tudsz hazudni?
Mesélj csak mikor és hogy történt pontosan az örökbefogadás?
Dániában lehet örökbefogadni.
De amúgy ide speckó iskola sem ártana, bár azt nem tudom hogy van e. Ez az egyik, a másik pedig az hogy pszichológus is kellene, ha a suliban lévő nem vált be, akkor egy másik, akivel úgymond tud azonosulni a gyerek és segít is neki.
Jaj istenem #3 miért hazudna?
Nem minden állam olyan földhöz ragadt szar mint MO, hogy meleg párok nem fogadhatnak örökbe...
"Dániában lehet örökbefogadni."
Lehet, de nem neki. Rövid gugli választ ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!