Anyukák! Kisgyerek (2 éves) mellett tényleg nem tudtok telefonálni?
Általában tudok, bár alapból ritkán szoktam.
Pár napja pont az apja hívott (nem élünk együtt), beszéltünk majd' egy órát, eleinte elvolt, de a végére már nagyon nyűglődött, nyilván megunta, hogy nem vele foglalkozom, teljesen megértettem, le is tettem, indultunk játszira.
Na én ma pont nem tudtam elintézni egy 3 perces hívást sem :/
Az elmúlt hetekben nagyon zavarja, ha bármit telefonon akarok elintézni. Izgi ez a dackorszak 😁
2 éves korában nem igen tudtam. Mindig volt valami. Hivatalos telefonba bele sem kezdtem. Barátokkal, családtagokkal persze telefonáltam, aztán hol összejött, hol nem.
Most 3 éves, nálunk szerencsére ezerszer jobb a helyzet, most már kb. tudok mellette telefonálni.
Gyerekfüggő
Az egyik mellett tudtam, a màsik lassan 5 és mêg mindig nehêz mellette..
Anyuval, Rokonnal tudok, de komolyabb dolgot nem
Nem nagy, de probléma. Nem feltétlen arról van szó, hogy órákat akarnék cseverészni egy barátnőmmel, bár az egész napos itthonlét alatt az is jól esne. De ha pl. a férjem hív, hogy mondjuk mit hozzon hazafelé a boltból, és a lányunknak éppen olyanja van, akkor még egy ilyen telefon is kihívás. Hát még ha muszáj lenne hivatalos telefont intézni. Nyilván van hogy simán megy, de meglehetősen kiszámíthatatlan, hogy sikerül-e. És ez azért nem jó. Nevezhetjük problémának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!