Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon csúnyát mondtam ki...

Nagyon csúnyát mondtam ki félig idegből a gyereknek,lehet emiatt baja?

Figyelt kérdés

Mikor Elkezdtem kimondani, már rögtön be is fejeztem.

Nem tudom honann jött a számra, nem szoktam ilyeneket senkinek.

Azonnal megbántam, félek hogy emiatt baja lehet.

A Rák egyen meg, ezt mondtam ki félig.

Fogalmam nincs honann jött most ez.

Bánom, szégyellem is nagyon.

szept. 10. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Átok? Gondolkozz kicsit...
szept. 10. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Hát, szégyelld magad, és kérj bocsánatot. A gyerek így látni fogja, hogy anya ő is tud hibázni, ő is ember, de erőt vesz magán, és bocsánatot kér.

Többször meg ne forduljon elő, ne átkozz senkit (ne csak a gyereked).

Megörtént, most már ne ostorozd magad, kérj elnézést.

szept. 10. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Mégis mi baja lenne?
szept. 10. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező a privátodra itt reagálok, mert nem akarom elhinni, hogy egy felnőtt gyermeket nevelő anya ilyesmin gondolkodik...

Előszor is, nincsen olyan, hogy átok. Másodszor emiatt nem lesz betegsége, ha igen akkor az csak is véletlen, és nem emiatt nem lesz rákos! Ennyi erővel az ellenségeinkre is elég lenne ennyit mondani nem gondolod? Hogy megszabaljunk tőlük...

szept. 10. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4vagyok, gondolom félt kiírni a kérdező ide, hogy konkrétan mitől tart, mert butának tartnák, hogy emiatt azt hiszi, hogy rákos, beteg lesz...de sejtetem, hogy ilyesmi van a háttérben. 3as-ezt érti baj alatt...
szept. 10. 13:32
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Azta...ez nem a Jumanji...

Hacsak nem vagy woodoo hívő,akkor nem hiheted ezt komolyan!

szept. 10. 13:36
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

Ez inkább csak vicces. Nem ütötted meg, nem mondtad rá, hogy rossz gyerek, nem fenyegetted zsàkos bàcsival.

Rák egyen meg ezek mellett eltörpül.

Legközelebb próbálkozz olyasmivel, hogy ,,iszonyatosan felidegesítesz, ezt most hagyd abba".

szept. 10. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Azt hittem, hogy majd mindenki azt írja, hogy a szent szülőnek nem kell bocsánatot kérnie, mert a gyerek igenis megérdemli a beszólást, de örülök, hogy nem az asszonysurtyogóba tévedtem. :D
szept. 10. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Felröhögtem...már általános iskolások is "a rák egye ki a szíved" és hasonló cifraságokkal dobálóznak.
szept. 10. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
C vagy?
szept. 14. 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!