Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak hogy ne szaladjo...

Mit csináljak hogy ne szaladjon el a kisfiam folyton?

Figyelt kérdés

1,5 éves lesz hamarosan. Amikor sétálni megyünk, mindig kitépi magát a kezemből és szalad előre. Megfogom a kezét mindig, de nem sokáig hagyja.

Mit tudok csinálni hogy fogja a kezem és maradjon mellettem?

szept. 9. 14:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
66%

8-as

Tudod hànyszor mentette meg a gyerekem èletèt?

Igaz, mi külföldön èlünk, itt teljesen normàlis dolognak szàmìt.

Ha a nyakàra lenne kötve akkor èn is elleneznèm meg furcsàn nèznèk.

De az mièrt furcsa, hogy az ember ràad a gyerekre egy pici hàtitàskàt ami elöl kapcsos, ès hàtul a tàskàból jön ki egy kis darab öv amit fogok.

Mikor kisebb volt a gyerekem olyat hasznàltunk , ami u alakban fogta a gyereket. Elesèsnèl is teljesen jó, mert nem üti meg magàt a gyerek.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a gyerekek azèrt szaladnak el, mert nem akarjàk fogni az ember kezèt.

Milyen jó lett volna ha az L.L Junior gyerekèn lett volna egy ilyen. Akkor mèg ma is èlne.

Nem is èrtem, hogy Magyarországon ez mièrt ennyire ellenszenves dolog.Az èg vilàgon semmi hàtrànya nincs

okt. 3. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!