Másnál is kifordul a gyerek magából ha a nagyszülőkkel van?
Kislányom 3 éves és kis túlzással mondom hogy teljesen kifordul magából ha valamelyik nagyszülő a képben van. De főleg anyósommal.
Amúgy ügyes tüneményes kislány, jól kezelhető dolgai vannak de amint megjelenik a mama teljesen bekattan. Mindenen nyávog konkrétan kisajátítja a mamát, állandóan hisztizik a figyelemre tőle, utasítgatja, velem sokszor csúnyán viselkedik olyankor, elzavar hogy menjek onnan ha a mamval játszik.
Ma a mama ment érte a bolcsibe én utánuk mentem a játszora és amikor meglátott ahelyett hogy orult volna nekem (amit amúgy szokott is ) elfutott tőlem és nyafizni kezdett.
Az olyan mamas napok után mindig kell 1 nap hogy vissza álljon.
Egyébként szeretjük a mamákat, aranyosak kedvesek csak ezt nem igazán tudjuk mire vélni.
Másnál is így van ez?
Adódik a kérdés: hogyan viselkednek vele a nagymamák, mit engednek meg neki, amit te nem?
Az természetes, hogy ők engedékenyebbek, de mennyivel?
Normális esetben azért nincs égbekiáltó különbség az otthon ill. a nagymamánál megengedett dolgok között.
Nálunk pont a fordítottja.
Nekem otthon képes 0-24ben hisztizni, nyávogni. Velem akaratos, szófogadatlan.
De ahogy a mamánál hagyom, ott lesz egy kisangyal.
De ugyan ez van, ha az apjával marad otthon, akkor is.
Nálunk én kapom ezt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!