Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős korától szoktattát...

Mennyi idős korától szoktattátok hozzá a kisgyereketeket a cipő viseléséhez? Könnyen megszokta, nem akarta lehúzni a lábáról?

Figyelt kérdés
Rögtön, amikor járni kezdett adtatok rá cipőt? Vagy még korábban? Esetleg csak akkor, ha már biztosan járt és rendszeresen használta járásra?
2009. jan. 7. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
11 hónapos a kisfiam. Már totyorászik ezért kapott könnyű benti cipót, de állandóan lerúgja és inkább zokniiban járkál, illetve mászik. A bentit is csak azért találtam ki,mert hideg a konyha kő. Kint bundás cipőt kapott,hogy ne fázzon a lába, de még nem igen használjuk. Szerintem amikor járni kezd érdemes venni a cipőt. Mert ugye vannak helyek időszakok amikor kint nem tud másban járni. Városban én pl nem láttam még nyáron sem mezítláb totyogó gyereket.
2009. jan. 7. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi viszonylag hamar kezdtük. Kb 7hónapos volt és így bajunk sincs olyan szempontból,hogy leakarja venni magáról. Megszokta teljesen. Bent is cipőbe van.
2009. jan. 7. 10:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is próbáltam már 7 hónapos kora körül, de egyszerűen levette magáról (nem magas szárú volt, hanem boka alatti és tépőzáras). Nem szerette, így felhagytam a próbálkozással. Azt hiszem, lassan járni fog, mert állandóan fogja a kezem és így húz magával körbe az egész lakáson, van, hogy órákig kell így sétáltatni. A bútorok mellet is közlekedik. Attól félek, hogy minél később próbálkozom a cipővel, annál kevésbé fogadja el. Mi a tapasztalatotok?
2009. jan. 7. 10:54
 4/4 anonim válasza:
amikor ki viszed sétálni baba köcsiba már akkor is kellene valami kis tutyi szerü cipőt húzni rá de amikor már jár akkor már biztosan kell
2009. jan. 7. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!