Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ordibálva ébredés?

Ordibálva ébredés?

Figyelt kérdés
2 és fél évesem a délutáni alvásábol kb 45 perc után felébred, és vagy negyed órát ordibál torka szakadtából. Mi a fene lehet ez? Ilyenkor olyan, mint akinek elmentek otthonról.
aug. 21. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Pavor alvásnak nézz utána
aug. 21. 15:29
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom min lehet. De a pavor nem napközben, hanem éjszaka jelentkezik és nem ébred fel utána, hanem visszatér mélyalvásba.

Esetleg rosszat álmodik...Nem történt valami nagyobb változás az életetekben? Költőzés, halál eset, bölcsibe kerülés vagy bölcsi váltás?

Nem tudja elmondani, hogy mi a baj?

aug. 21. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

6 évig voltunk benne a pavorba...

Nem sűrűn de napközben is volt és volt hogy nem aludt vissza utána.

aug. 21. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
A pavor pont, hogy jelentkezhet napkozben is es pont, hogy vagy felebred belole, vagy melyen alszik. Kerdezo, enyem is csinalta, raadasul 4-6 honapos kora kozott MINDEN ALDOTT NAP. Volt, hogy 1 oran keresztul tartott. Orvost is megjartunk… korai pavor. Nem lehetett vele mit kezdeni. Egy ido utan elmult, mar 2 eves lesz, ritkan kel sirva.
aug. 21. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekünk az orvos azt mondta, hogy napközben nincs pavor... 🤔

Szeretem a tájékozott szakembereket. Igaz nálunk csak éjszaka volt párszor... s akkor megkérdeztem, hogy számithatunk-e erre napközben is. Ez volt a válasz.

De ez esetben megkövetem magam, kérdező ne foglalkozz az előző válaszommal.

A második válaszoló voltam.

aug. 21. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:

5

Ne vedd magadra

Nálunk azt sem tudta hogy létezik, szerinte csak hiszti volt.

aug. 21. 18:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem akarja elmondani, hogy mi a baj ilyenkor. Régebben is volt egy ilyen időszak, pár hétig tartott. Remélem most is elmúlik majd szegénykémnek. Én úgy veszem észre, hogy ébren van már, mikor lenyomja ezeket a műsorokat. Gondoltam a rossz álomra, de tényleg 10 percen át legalább ordít, azt gondolnám, hogy annyi idő sok egy rossz álomhoz. Furcsa ez a kisgyermeki agy :)
aug. 21. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudod mi a baj,keveset aludt faradt,nekem akkor ebredt oeditva. 2-3 ora alvas utan soha. Csak nem tudja elmondani meg,h faradt.
aug. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!