2,5 éves miért veszekszik minden reggel? Más is tapasztalt ilyet?
Nekem 3 dologtól ilyen a gyerekem amikor ilyen:
1) nyűgös/kezd beteg lenni/fáradt
2) éhes (de volt időszak amikor nem is szólt h éhes, mert belefeledkezett a nagy játékba és utána már sárkánnyá vált)
3) fáj valamije (ilyenből is volt, h ha kimondottan nem kérdeztem rá, nem tudtam volna mert nem mondta)
6kor kelne magától a gyerekem, nem ő lenne ilyen, hanem én. Igaz ez rajtad nem segít!
Mikor alszik el este? Hogy alszik éjjel? Napközben mennyit alszik?
Nem egy ,,morning person".
Az én gyerekem idősebb. Kelteni kell. Az első 10 percben elküld mindenkit a ,,búsba".
Én 40elmúltam, de ugyanilyen vagyok😂
Gyerekként ütöttem, rúgtam haraptam is, ha ébreszteni próbáltak, később csak üvöltöttem, felnőtt koromra eljutottam odáig, ha senki nem szól hozzám, béke van.
Tudom, te nem ébreszted, de attól még reggel! A reggel pedig sz@r. Tök mindegy, mennyit alszom, vagy hogy.
Unokahúgom örökölte. Most 2,5, ugyanilyen nehezen kell. Nem verekszik, veszekszik, mert a világ legbékésebb gyereke, de nem lehet felkelteni. Egyszerűen hátat fordít és bújik vissza, akkor is, ha magától ébred. Miután nagy nehezen felül, még vagy újabb fél óráig semmire nem reagál, csak bambán bámul ki a fejéből, mintha nyitott szemmel aludna. (Egyébként be nem áll a szája a nap többi részében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!