Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vigyem holnap oviba vagy ne?

Vigyem holnap oviba vagy ne?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2,5-éves és péntek óta lázas és megvan fázva.

Ma van az első nap amikor nincs láza remélem ez így is marad,vasárnap óta kap antibiotikumot.Ha nem lesz láza vihetem oviba vagy várjam meg míg elfogy az AB és majd jövőhéten menjen?

2010. nov. 2. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amíg gyógyszert szed, ne vidd!!!

Még csak most gyógyul...

2010. nov. 2. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már beszedte az összes AB-t és az orvos gyógyultnak nem nyilvánította. Nálatok nem kell igazolás az oviba az orvostól? Mert nálunk igazolás nélkül nem veszik be.
2010. nov. 2. 14:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem kell semmi mi No-ban lakunk,de még szednie kell az AB-ot legalább 3-napig azért kérdeztem,hogy vigyem-e ha nem lázas.Állandóan beteg mióta oviba jár!!:(:(
2010. nov. 2. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem jó ha viszed, mert az AB dolgozik benne. Ilyenkor rengeteg folyadékot kell innia. Sztem ilyenkor csak te tudsz vele rendesen törődni. Jobb ilyenkor a nyugalom a kis szervezetének a gyógyuláshoz. Ha nem piheni ki a betegséget kialakulhatnak szövődmények.

Jobbulást Neki! 2. voltam

2010. nov. 2. 17:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi,eldöntöttem nem viszem oviba..):)
2010. nov. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!