Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mandula kivétele magán úton?...

Mandula kivétele magán úton? Van ilyen? Lehetséges? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés
Esetleg konkrét tapasztalat ezzel kapcsolatban?
aug. 18. 07:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Van pár magankorhaz az orszagban
aug. 18. 07:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, pl Medicovernél.

[link]

aug. 18. 07:21
 3/12 A kérdező kommentje:

Van pár, ezzel tisztában vagyok. De pl. A Medicoverben 3 év alatt nem műtenek.

És nincs 3 éves a gyerek.

aug. 18. 07:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Na és ezt nekünk honnan kellene tudni? Nem emlitetted, hogy mekkora gyerekről van szó. Amúgy meg sehol nem fogják 3 éves kor alatt megműteni, eleve a 4 éves kort tartják minimumnak
aug. 18. 07:45
 5/12 A kérdező kommentje:

Nálunk megműtenék most is, csak épp rohadt hosszú várólista van.

Gondoltam hátha valahol lenne lehetőség kicsit előrébb hozni.

Igazából HA mázlink van, tavasszal kerül sorra. Addigra ugye eleve majdnem 3 éves lesz.

Csak éppen jön az ősz, a betegség szezon, ez nálunk brutális szokott lenni.

Mondta is a dokink, hogy ha egy kicsit jobban utánanéz a protokollnak (ami napról napra változik), akkor már év elején felrakta volna a listára. Így meg csak nemrég került fel.

aug. 18. 07:57
 6/12 A kérdező kommentje:

Amúgy nálunk a gyerekorvos is állandóan nyomaszt, hogy minél előbb, meg találjunk megoldást.

De pl.ő javasolta a Szent Imre kórházat. Na ott helyből mondták, hogy 3 éves kor alatt nem, 15 kg alatt nem, és alvási apnoéval nem. Ez utóbbi indokolja nála a műtétet.

aug. 18. 08:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben nem értem, a gyerekorvos miért nem kér sürgősségi ellátást
aug. 18. 08:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nekem adott meg random telefonszámokat, hogy próbálkozzak. :/
aug. 18. 08:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ilyenek miatt alapból gyermekkórházban próbálkoznék, nem is körzetesben. Szerintem magánban is csak nagyon tuti eseteket vállalnak, kockázatosokat nem igen, szóval szerintem ugyanazt a választ kapnád, amit a Szent Imrében.

Én esetleg még megpróbálnám elvinni magán fül-orrgégészhez, hátha neki van jobb ötlete.

aug. 18. 09:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm kisfiát 2,5 évesen Dr. Karabouta Irene műtötte magán úton.

[link]

aug. 18. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!