Mandula kivétele magán úton? Van ilyen? Lehetséges? Ha igen, hol?
Van pár, ezzel tisztában vagyok. De pl. A Medicoverben 3 év alatt nem műtenek.
És nincs 3 éves a gyerek.
Nálunk megműtenék most is, csak épp rohadt hosszú várólista van.
Gondoltam hátha valahol lenne lehetőség kicsit előrébb hozni.
Igazából HA mázlink van, tavasszal kerül sorra. Addigra ugye eleve majdnem 3 éves lesz.
Csak éppen jön az ősz, a betegség szezon, ez nálunk brutális szokott lenni.
Mondta is a dokink, hogy ha egy kicsit jobban utánanéz a protokollnak (ami napról napra változik), akkor már év elején felrakta volna a listára. Így meg csak nemrég került fel.
Amúgy nálunk a gyerekorvos is állandóan nyomaszt, hogy minél előbb, meg találjunk megoldást.
De pl.ő javasolta a Szent Imre kórházat. Na ott helyből mondták, hogy 3 éves kor alatt nem, 15 kg alatt nem, és alvási apnoéval nem. Ez utóbbi indokolja nála a műtétet.
Hát én ilyenek miatt alapból gyermekkórházban próbálkoznék, nem is körzetesben. Szerintem magánban is csak nagyon tuti eseteket vállalnak, kockázatosokat nem igen, szóval szerintem ugyanazt a választ kapnád, amit a Szent Imrében.
Én esetleg még megpróbálnám elvinni magán fül-orrgégészhez, hátha neki van jobb ötlete.
Barátnőm kisfiát 2,5 évesen Dr. Karabouta Irene műtötte magán úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!