Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2-3 éves gyereked miből...

2-3 éves gyereked miből itatod, és mit itatsz vele?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy pl. műanyag pohárból, vagy műanyag üvegből, vagy cumisüvegből vagy miből?És ezt mosogatógépbe is beteszed?És végül is pontosan hol is vetted az itatóját?
2010. nov. 2. 11:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na akkor én vagyok itt a kakukktojás!!

Kisfiam 2,5-éves és oviba pohárból,teát ,vízet ha itthon vagyunk vagy megyünk valahova akkor csak cumisüvegből hajlandó inni.Kakaót,tejet nem iszik egyáltalán néha gyümilé de általában tea és víz.

Pedig van csörős itatótól kezdve a szivószálas lezárhatóig mindenféle de inkább nem iszik csak a régi cumisüvegből.

Sajnos ilyen is van és remélem nem vagyok egyedül!!

2010. nov. 2. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok nincs mosogatógépen csak jól elmosom és kész!
2010. nov. 2. 14:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Az a gondom, hogy 30 hónapos kisfiam nem akar egyáltalán semmiből inni, két kortynál többet.Ezt kb. egy hete csinálja, eddig sem volt jó ivó, de azért 1-1.2 liter megivott.Gondoltam, biztos megunta a poharát, vagy a teát, vizet kombinációt, mert mi azt ittunk eddig.pár hónapig itta a rostos gyümileveket is , de egyik napról a másikra megunta.Tejet és kakaót iszik este és reggel, ez az amit feltétel nélkül elfogad, de ez csak 5 dl ezt én kevésnek találom.Nem tudom miért nem iszik se sportkupakosból, se pohárból,semmiből nem akar újabban.a cumisüvegről kb. 2 évesen leszoktunk, ha visszaadnám tuti jobban inna, biztos meginná, de örülök, hogy már nem kell cumisüvegeznünk, meg olyan nehezen szokott át a pohárra, meg az üvegre.Szóval nem akarom, hogy visszafejlődjünk, de, hogy nem iszik ez meg nem tetszik nekem.Olyan mintha unná az innivalóit.Vagy adjak neki meleg teát?Mert lehet, hogy hideg neki az innivaló?mert a meleg levest meg benyom két adagot.Járt már valaki így, hogy nem ivott a kisgyereke?
2010. nov. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!