Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Influenza vírust milyen...

Influenza vírust milyen gyakran kaptok el?

Figyelt kérdés

Mennyire jellemző, hogy ha a gyerek elkapja, akkor az egész családon végigmegy az összes tünet, mennyi idő múlva kapjátok el tőle?

Le tudnátok írni, hogy nálatok eddig hányszor volt, és ki-mennyire kapta el?

Állandóan hallom, hogy bölcsitől kezdve az influenza gyakori vendég a kisgyerekes családoknál. Mi is most kezdjük majd a bölcsit

aug. 7. 14:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9 novemberben és februárban kb mindenki beteg, vagy az lesz. Mi is így kezdjük, hogy a gyerek, feleségem, majd én következem, pedig velük vagyok állandóan, de mindig az asszony kezdi elsőnek elkapni.
aug. 7. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem szoktunk influenzasak lenni.

Két éves fiam eddig háromszor volt náthás, és ennyi.

10 éves lányomnak ebben az évben pl meg nem volt egy betegsége sem.

Férjem egyszer kohogott három napig, de elmúlt neki.

Én meg amúgy is nagyon ritkán vagyok beteg, van, hogy elmúlik másfél év is egy-egy nátha között.

aug. 7. 15:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Három gyerekem van. A hányos-hasmenéses betegségek rendszerint végigmennek mindenkin. A légútiak nem. Én 24 év alatt egyszer kaptam el influenza szerű megbetegedést az egyik gyerekemntől és egyszer a covidot.
aug. 7. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:
45 éves vagyok soha nem voltam influenzás, nálam a tüszösmandula volt a menő, meg néhabnátha, a gyerekeimnél ugyan ez, 26,24, 5 évesek, soha nem volt influenzánk.
aug. 7. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Miota minden osszel oltatunk soha. Elotte minden evben miota bolcsit kezdte a gyerek. Nem erdemes arra jatszani,h pont trged kerul el. A kisfiam egy hetig fetrengett 40C os lazzal, sugarban hanyt, egy hajszal valasztott el,hogy korhazba keruljunk.
aug. 8. 11:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Kb 10 évente. (De pont 10 éve volt az utolsó...)

Viszont egyik alkalommal sem volt igazolva, hogy valóban azom volt, de a tünetek és a lefolyás időtartama alapján valószínűsíthető.

aug. 11. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!