Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Influenza vírust milyen...

Influenza vírust milyen gyakran kaptok el?

Figyelt kérdés

Mennyire jellemző, hogy ha a gyerek elkapja, akkor az egész családon végigmegy az összes tünet, mennyi idő múlva kapjátok el tőle?

Le tudnátok írni, hogy nálatok eddig hányszor volt, és ki-mennyire kapta el?

Állandóan hallom, hogy bölcsitől kezdve az influenza gyakori vendég a kisgyerekes családoknál. Mi is most kezdjük majd a bölcsit

aug. 7. 14:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
2 éves kora óta közösségbe jár a lányom. Most 4,5. Sose voltunk influenzának - viszont a toroknyavaját én egyből benyelem tőle. A férjem jobban bírja.
aug. 7. 14:34
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

Egyszer voltam influenzás kb 11 évesen. Most 35 vagyok. Azóta soha. A gyerekeim se voltak még soha. A nagy most megy nagycsoportba. Nagyon ritkán hoz haza bármit is az oviból, többnyire az is csak enyhe felső légúti nyavalya. A kicsi még nem jár közösségbe.

Sosem oltattunk influenza ellen

aug. 7. 14:39
 3/16 A kérdező kommentje:
1 torokgyulladásotok van?
aug. 7. 14:42
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Még csak most születik gyerekem, de pedagógusként elég gyakran találkoztam lappangó influenzával. 10évente 1x kapom el. Legutóbb 2020-ban. Legközelebb 6 év múlva számítok rá.
aug. 7. 14:46
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
43 evesen meg sosem voltam influenzas, pedig 20 evet dolgoztam korhazban.
aug. 7. 14:51
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Kerdezo ne keverd az influenza virust akarmilyen mas felsoleguti fertozessel. Az influenza sulyos betegseg.
aug. 7. 14:52
 7/16 A kérdező kommentje:
6 tudom, azért kérdeztem
aug. 7. 14:53
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
11 éves a nagy, soha nem mondta az orvos, hogy influenzás lenne. Ha mi betegek vagyunk is csak folyik az orrunk és köhögünk. Talán kisgyerekkoromban lehettem én az 🤷
aug. 7. 14:54
 9/16 anonim ***** válasza:
46%
Nálunk így megy: először a 9véves fiam beteg, utánna a kislányunk és én, végül a férjem. Mióta iskolába jár novemberben és februárban vagyunk betegek. A kicsi októberben lesz 2 éves még nem jár közösségbe.
aug. 7. 14:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Elozo, influenza virust kerdez a kerdezo. Nem egyenlo a sima felsoleguti fertozessel.
aug. 7. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!