Ki milyen gyakran szokott megfázni?
Hát hidegtől, fázástól SOHA.
Elkapni 1-1,5 havonta kapok el felsőlégúti szutykot, kivétel ezalól a lockdown-os időszak volt, de 3-4 havonta akkor is befigyelt valami.
Érdekes, az utóbbi években a lockdown-t leszámítva 2019-ben voltam a legkevesebbszer "beteg", amikor a legegészségtelenebbül éltem.
Most elég egészségesen élek, dúsabb a hajam és alig hullik, szép a bőröm, dinamikusan fejlődök sportban és kettesével lépcsőzöm, de itt van az 1-1,5 havi betegség, amik enyhe hurutos köhögést indítanak és mire múlna, jön a következő.
29N
Miert hiszitek azt h a husevesnek barmi koze van a megfazashoz? xd
Amugy évente 2x szoktam megfazni, tavasszal es osszel, hanyos fosos vírust is elkapom évi 1-2x.
9-es meg 7-es
Gondoljátok át, hogy mit lehetne javítani a kézhigiénia terén, mert nagyon nem normális, hogy ennyiszer vagytok betegek. Különösen a 7-es, hányós-fosós vírus évi kétszer, uram isten, életemben egyszer volt csak ilyenem pedig már 42 vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!