Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki meddig használta a fürdetőt...

Ki meddig használta a fürdetőt, milyet? és testápolot használtatok, milyet és meddig?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
20 hónapos a kisfiam. Születésétől Gabit, majd Neogranormos, egy jó ideje pedig Babyloves-os fürdetővel fürdetem. Szerintem 3 éves koráig így is lesz. Utána áttérünk a baba tusfürdőre, mi is azzal fürdünk.Testápólót csak az első 2 hónapban használtam.A gyógyszertári citromosat.
2010. nov. 1. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:
mi kezdetektől a lila jonhsont használjuk fürdetőből is és testápolóból is. nekünk bevált.
2010. nov. 1. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Kisfiam a Jonhsontól pöttyös lett, csak a samponját bírja.
2010. nov. 1. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
első voltam, aki a második válasz is írta.
2010. nov. 1. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
2 éves múlt a lányom, és a mai napig kizárólag a gyógyszertári fürdetőt használjuk születése óta (szükség esetén a gyógyszertári testápolót) - de azt nemrég hallottam, hogy a gy.tári fürdető sokkal hatásosabb, ha a száraz bőrét kenem be vele és utána megy a vízbe - és ez tényleg bevált nálunk, mert azóta sokkal puhábbnak érzem a bőrét!
2010. nov. 1. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!