Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oviba hogy reagálnak az...

Oviba hogy reagálnak az óvónők egy hisztire??

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mit fognak szerintetek kezdeni a kisfiammal?

Vannak néha hiszti rohamai, ha pl valami nem úgy van amit ő akar, akkor hatalmas hiszti kerekedik.

Gondolom ilyen lesz az oviba sokszor, es olyan is hogy nem akar osztozkodni.

Ilyenkor nagyon kiabálnak vele az óvónők?

Én higgadtan próbálom a legtöbbször kezelni, miután Meg nyugodott, elmagyarazom miért nem az van amit ő akar stb... Van hogy néha figyelmen kívül hogy hisztizik, aztán egy kis idő múlva a kisfiam jön Oda magától és kér bocsánatot hogy rosszul viselkedett.

Nagyon félek hogy az oviba hogy fogják a hatalmas hisztijét kezelni.

Köszönöm a segítséget.

2024. aug. 2. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Majd a gyerekek lerendezik egymást között, utána majd megtanulja mi az osztozkodás ha eddig nem sikerült neki megtanulni..
2024. aug. 2. 22:36
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
5: atomgáz az ilyen ovi 🤦‍♀️
2024. aug. 3. 00:29
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
Ahová az én fiam járt ott volt bünti sarok vagy szék.
2024. aug. 3. 01:39
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
De a hiszti miatt nem fog büntibe menni. Olyanokért ültek hogy pl nevettették egymást ebéd alatt vagy elindultak nagyon a szobában...
2024. aug. 3. 01:40
 15/17 anonim ***** válasza:
47%
12# lehet hogy neked atom gáz, de inkább ülljön 5 percet a széken a gyerekem minthogy rángassák vagy kiabáljanak vele. Nekem ezzel nincs semmi problémám. Hagyják, hogy letudjon nyugodni. Ott kellene fél órát tutujgatniuk, mert épp hisztirohamot kapott? Addig mivan a többi 20 gyerekkel?
2024. aug. 3. 05:57
 16/17 anonim ***** válasza:
21%
Kivizsgáltattad már kérdező? Nem normális ha egy 3 éves ennyire hisztis.
2024. aug. 3. 06:14
 17/17 anonim ***** válasza:
46%
Amikor én voltam gyerek, akkor a hisztis gyerek ment a sarokba. Ha nagyon sokat rosszalkodott, akkor kipiilcsázták. Manapság sajnos semmi eszköze nincs a pedagógusoknak, sőt még a szülő van felháborodva, ha valaki kezdene valamit helyette a neveletlen kölykével
2024. aug. 25. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!