Hogy reagalnatok?

Figyelt kérdés

A szomszed neni gyakran ul a padon, es mikor meglatja a kislanyom, mar szalad hozza koszonni (2 eves). olebe is bele szokott ulni. Ezt meg is engedem, nem latok benne rosszat.

Viszont ma babakocsiban volt a lanyom, tobben voltak a padnal es a neni buszken meselte a tobbi hölgynek, hogy milyen kozvetlen a vele a gyerek, erre mondja jajj adjal mar egy puszit es fogja, odahajol majd az arcat, vagy a szajat( nem lattam pontosan megcsokolta)

En kicsit lesokkolodtam, mi a mamaknak sem engedtuk,hogy a szajat megpuszilja, nemhogy egy "idegen" akarcsak az arcat is?!

Nem mondtam semmit...de mar banom. viszont Nem akartam megserteni sem de egyertelmuen tul ment egy hataron. Ti hogy reagalnatok ilyen helyzetben?

2024. júl. 31. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Baratkozz osszevele. Nagymamatok helyett nagymamatok lesz.
2024. júl. 31. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Egy gyereket minél többen szeretnek, annál boldogabb lesz. Örülnék neki, hogy ilyen kedves nénik laknak a környékünkön. Ne legyél sznob.

Nyilván ha szájon puszillak, szolnék neki ,hogy legyen kedves ezt többet ne, de akkor mi van ha arcon puszilja?! Felénk ez a szeretet jele.

2024. júl. 31. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Örülj, hogy ilyen szomszédod van.

A miénk kerítésen keresztül szöget dobált a gyerek medencéjébe.🤷

2024. júl. 31. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Száján ne puszilja. De arcon miért ne? Normális dolog a mi kulturankban.
2024. júl. 31. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Most már semmit, legközelebb állítsd le, ha szájon akarná puszilni. Az arcra pusziban én sem látok semmi rosszat. Kivéve persze, ha mondjuk épp taknya-nyála egybefolyik a néninek vagy ilyesmi, akkor persze ne puszilgassa sehol.
2024. júl. 31. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan közvetlen a viszony , hogy a gyerek a néni ölébe ül akkor szerintem a puszival sincs gond. 🤷‍♀️ persze ne szájon puszilja. Azt senkinek nem engedném. De arcon miért ne puszilhatnà? Akkor ne üljön az ölébe sem.
2024. júl. 31. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a nénit, nem bántja.

Arcra pusziban semmi rossz nincs, (bár megkerdezhette volna, ebben igazad van.)

De a száját? Sem én, sem a férjem nem csokolgatjuk a száját a gyerekunknek, más se tegye.

2024. júl. 31. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Az "adj már egy puszit" jellegű dolgokat utálom, ezt saját szüleimnek se engedem, csak azt, hogy megkérdezhetik a gyereket, hogy adhatnak e neki puszit? Ha nem akarja, akkor meg nem. A kisgyereknek is meg kell tanulnia, hogy a teste nem mások kényelmét/örömét kell kiszolgálja. Ha haragszik a néni, akkor se. A szeretet nem múlhat azon, hogy a testét "odaadja" vagy sem. És nem azért, mert a néni pedo és rosszat akar, hanem majd a lány fog 16 évesen állni, hogy inkább dugja seggbe a kanmatyi, mert "akkor majd bizonyítja, hogy szereti".
2024. júl. 31. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
8# jaj istenem, annyira túl gondoljátok ezt
2024. aug. 1. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!