Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák erről mit gondoltok...

Anyukák erről mit gondoltok ez szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Most voltam a kúton vízért falusi vagyok és képzeld el jön egy fiatal roma csaj anyuka a sógor nővel a kislány 3 éves lehet már és teljesen meztelenül sétált az utcán mezítláb a kisfiú a baba kocsiban szintén meztelenül szó szerint és az anyuka meg a sógornő persze fel voltak öltözve hát ilyet ledöbbentem 😳🤣🤣🤣
2024. aug. 1. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

37 fokot mondanak mára, szerintem az lenne embertelen, ha hosszúujjúban lennének, hosszúnadrágban..

Viszont mi is csak otthon meztelenkedünk és nekem sem oké a strandos csupasz gyerek(akár van gép, akár nincs), pláne nem az utcai. Bugyi/pelus azért kell, illetve milyen rohadt forró lehet a beton meg a homok 37 fokban..

2024. aug. 1. 13:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Romáknál ez teljesen megszokott.

Én a legnagyobb melegben is legalább egy bugyit (vagy ha még pelusos, akkor azt) adnék a gyerekre. Higiéniai és szemérmességi okokból is. Attól még, hogy pár éves, ne legyen közszemlére téve mindene.

2024. aug. 1. 15:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van.
2024. aug. 1. 15:48
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

Romak, falu. Meg is valaszoltuk a kerdest.

En is falun lakom, nalunk felmeztelenul bicikliznek, meg jarnak be a boltba. Szemem sem rebben.

2024. aug. 2. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!