Az baj, ha egy 10 éves gyerek tudja mi az a prostitúció meg nemi erőszak?
Figyelt kérdés
júl. 29. 16:35
21/22 anonim válasza:
A 10 éves kor az az, ahol már érdemes ilyen fogalmakat elmagyarázni neki. Hiszen két-három év múlva már kamasz lesz, nemi vágyakkal. Sőt, vannak, akik korábban érnek, 10 évesen egy lány már akár menstruálhat is.
Nyilván egy 5 évesnek még nem jó ezeket elmagyarázni, de a 10 éves kor már szinte a kamaszkor alsó határa. Engem 10 évesen világosítottak fel, akkor mondták el, mik a prostik, a nemi erőszak, az utóbbiakról talán nem is kifejezett felvilágosítás kapcsán hallottam, hanem anyám elmondta, vagy az is lehet, hogy az iskolatársaktól értesültem.
22/22 anonim válasza:
Most gyorsan elmondtam neki, nagyon okosan szólt hozzá: ő sosem csinál majd ilyet, és reméli, hogy azt is büntetik, aki adja a pénzt, meg azt is, aki kapja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!