Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most ennek mégis mi értelme?

Most ennek mégis mi értelme?

Figyelt kérdés

Tesóm 3.babáját várja.

2 lányuk van eddig. Anna és Hanna. Már itt kiakadt a család, mert mejdnemcsak ugyan az a 2 név.

Ma családi ebédnél pedig bejelentették, ismét lányuk lesz.

Johanna.

Anna, Hanna, Johanna. Tudom, semmi közöm. De egyezerűen nem tudom megérteni, kiért kell 3 totál egyforma nevet adni nekik.

Ígyis ha szólok az egyiknek, a másik is figyel, mert azt hiszi neki szóltam. Hát még ha meglesz a 3.ugyan olyan nevű...

2024. júl. 28. 15:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Én sem tudom, ennek mi értelme. Nem hiszem el, hogy több száz név közül nem tudnak választani.
2024. júl. 28. 16:14
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Sok család van így

én ismerek

Noel-Leon

Hanna-Hanga

Léda-Adél

testvéreket. Mind utálja és a szülők is van hogy belezavarodnak

2024. júl. 28. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Én ismerek családot, ahol a testvérek neve hasonló, de a név nem szinte ugyanaz. Zsuzsanna, Johanna, Lilianna. Meg találkoztam már Gábor, Tibor, zsombor testvérpárral, na de ezeket a neveket azért jobban meg lehet különböztetni. Ikreknek szoktak legfőképp még hasonló neveket adni. Láttam itt már rá példát bőven, Dóra, Nóra, Flóra. Lilla, Csilla. Lívia, Olívia. Ami a legviccesebb történet volt számomra: 3 kisfiút vártak. Gondolták kapják meg a nagyszülők nevét, Sándor, József. Ezután a harmadiknak na szerintetek mit találtak ki? Hát persze, hogy Benedek!
2024. júl. 28. 16:58
 14/18 anonim válasza:
85%
Hát ha lesz 4.lányuk akkor lehet Panna.
2024. júl. 28. 17:25
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem is hülyeség, de az ő dolguk, sajnos nincs beleszólása másnak.

Én is idióta dolognak tartottam, amit az egyik ismerős csinált.

Előző házasságából volt egy fia, megkapta az apja nevét (Ferenc).

Évekkel később újranősült, ott is született gyerek. Hát ő is Ferenc, mivel ha nem egyezik az anyjuk neve, ennek nincs akadálya 😩

2024. júl. 28. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, a testvéred olvassa a kérdést, és jól lebsz minimum, hogy minek írsz ki ilyet ilyen ki ha nem én, kéretlen stílusban. Az ő gyerekeinek a neve nem a te dolgod. Neked max annyi a dolgod nagynenikent, hogy szeresd őket, de még ez sem kötelező. Aki beleszólna ilyesmibe nálam, vagy kiakadna, nem biztos, hogy zsebre tenné, amit reagálok rá.🤷
2024. júl. 28. 20:06
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
16os vagyok, annyi még, hogy ezt úgy mondom, hogy nekem is van már gyerekem, ha lesz még, nem tervezunk szinte tök ugyanolyan nevet adni, de ha így lenne, akkor sem lenne joga kiakadni sem a családnak gyerekes módon, nem még mint egy 10 éves, gyakoris kérdést írni ki róla 🤦
2024. júl. 28. 20:07
 18/18 anonim ***** válasza:
32%
Én olyan testvérpárt ismerek, hogy Valentina, Martina, Bettina. Ez sem jobb. Ismerek egy kislányt is, aki pedig Hanna Panna... Ez egyenesen borzalmas. Nem értem az ilyen szülőket, biztos azt hiszik jó pofa.
2024. júl. 28. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!