Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most ennek mégis mi értelme?

Most ennek mégis mi értelme?

Figyelt kérdés

Tesóm 3.babáját várja.

2 lányuk van eddig. Anna és Hanna. Már itt kiakadt a család, mert mejdnemcsak ugyan az a 2 név.

Ma családi ebédnél pedig bejelentették, ismét lányuk lesz.

Johanna.

Anna, Hanna, Johanna. Tudom, semmi közöm. De egyezerűen nem tudom megérteni, kiért kell 3 totál egyforma nevet adni nekik.

Ígyis ha szólok az egyiknek, a másik is figyel, mert azt hiszi neki szóltam. Hát még ha meglesz a 3.ugyan olyan nevű...

2024. júl. 28. 15:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Magánügyük.

Nekem van ismerősöm, akinek két fia van, az egyik pl Kálmán Tivadar, a másik meg Tivadar Kálmán

2024. júl. 28. 15:07
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint én sem értem ezt a hozzáállást névadáskor, hogy legyen szinte ugyanaz vagy hasonló, de az ő döntésük, nincs beleszólásotok, ha tetszik, ha nem.
2024. júl. 28. 15:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Huhh🤣 Akkor bár adtak volna nekik úgy nevet, hogy mindegyiknek azonos a kezdőbetűje. Még az is jobb ennél. Amúgy valóban a magánügyük, az ő családjuk, legyen úgy ahogy nekik tetszik, de megértem a család "kiakadását" 😀 De egyébként meg ettől nagyobb bajotok ne legyen soha 😊🙏
2024. júl. 28. 15:19
 4/18 A kérdező kommentje:
Ja, persze. Tudom, hogy nibcs beleszólásom, meg magánügxük meg stb... Nekem is vannak gyerekeim, a mi névválasztásunk sem tetszett mindenkinek, de pont nem érdekelt. Így vannak ők is. Nem beleszólni akarok, csak megérteni
2024. júl. 28. 15:22
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Elég röhejes
2024. júl. 28. 15:34
 6/18 anonim ***** válasza:
42%
Mit kell rajta megerteni? Ez a három név tetszik nekik.
2024. júl. 28. 15:38
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
Jó, hogy nem Rihanna. Ha fiú lenne volna, akkor milyen nevet adnának neki? Kanna?
2024. júl. 28. 15:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fiunevben több tetszik nekik
2024. júl. 28. 15:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi
2024. júl. 28. 15:51
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

Én is ismerek ilyen párost, fiúk.

Szerintem is marhaság, nem kötelező szeretniük egymást, tök rossz lesz, sok különböző személyiség és mégis közösnek fogják egymást érezni..

Én ismertem Gabriella- Gábor párost is, és Krisztina- Krisztiánt is, nem tudom, hogy bírták, én kiszaladnék a világból.. Egyébként nagyon macerásan meg lehetne oldani.. Nusi, Hanna, Johi.. Mondjuk akkor nem lenne rossz, ha az ANNA nem lenne benne mindegyik névben. Julianna, Hanna, Johanna. Így tetszene az ötlet, de egyébként..

2024. júl. 28. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!