Most ennek mégis mi értelme?
Tesóm 3.babáját várja.
2 lányuk van eddig. Anna és Hanna. Már itt kiakadt a család, mert mejdnemcsak ugyan az a 2 név.
Ma családi ebédnél pedig bejelentették, ismét lányuk lesz.
Johanna.
Anna, Hanna, Johanna. Tudom, semmi közöm. De egyezerűen nem tudom megérteni, kiért kell 3 totál egyforma nevet adni nekik.
Ígyis ha szólok az egyiknek, a másik is figyel, mert azt hiszi neki szóltam. Hát még ha meglesz a 3.ugyan olyan nevű...
Magánügyük.
Nekem van ismerősöm, akinek két fia van, az egyik pl Kálmán Tivadar, a másik meg Tivadar Kálmán
Én is ismerek ilyen párost, fiúk.
Szerintem is marhaság, nem kötelező szeretniük egymást, tök rossz lesz, sok különböző személyiség és mégis közösnek fogják egymást érezni..
Én ismertem Gabriella- Gábor párost is, és Krisztina- Krisztiánt is, nem tudom, hogy bírták, én kiszaladnék a világból.. Egyébként nagyon macerásan meg lehetne oldani.. Nusi, Hanna, Johi.. Mondjuk akkor nem lenne rossz, ha az ANNA nem lenne benne mindegyik névben. Julianna, Hanna, Johanna. Így tetszene az ötlet, de egyébként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!