Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben altatod 2-2,5 éves...

Miben altatod 2-2,5 éves gyermeked és hány fok van a szobában?

Figyelt kérdés
Nálunk még ujjas body és rugdalozó van. Viszont eggyütt alszunk a mi hálónkba ahol van vagy 23 fok. Lassan kikerül a szobájába ahol csak 20 fok körüli a hőmérséklet és persze a takarót mindig lerúgja magáról.
2010. nov. 1. 14:11
1 2
 1/16 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom 3 éves pizsibe alszik már kb 1,5 éve! kb 25-26 fok van bent :)
2010. nov. 1. 14:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Szia..kisfiam szobájában 22 fok körül van..van rajta egy body..egy hosszú újjú rugi,és egy vastagabb hálózsák..születésétől fogva hálózsákban alszik..22 hónapos lesz!Télen a rugi felé még adok egy pizsama nadrágot is..amikor kint már minusz 10 okok vannak....Bár akkor is bent 22 fok körül van az idő..de megszokás már..tavaly is így volt minuszokban!:)))
2010. nov. 1. 14:24
 3/16 anonim ***** válasza:

14:24-es! ez valami hihetetlen, hogy bír így beöltözve aludni a gyereked.!?

Az én lányomon body+ pizsi van. semmi más, és nem is kell neki, a takarót is lerúgja, mert tuti melege van. kb. 22 fok.

2010. nov. 1. 14:31
 4/16 anonim ***** válasza:
2 éves lányom rövig ujjú kombidresszben és pizsamában alszik. A szobában 23 fok van. Este én betakarom, de mikor átmegyek hozzá persze nincs rajta takaró, de megnézem és meleg a lába, keze, nyaka
2010. nov. 1. 14:48
 5/16 anonim ***** válasza:
14.24-es vagyok..nagyon jókat alszik..takarót nem használunk neki..lehet,hogy a Te gyerekeked eleve olyan tipusú,hogy nagyobb korában sem fogja igényelni a melegebb öltöztetést!A kisfiam nincs túlöltöztetve ezáltal..hisz a takaró helyett hálózsák van rajta..mi ebben a különös...és hihetetlen??...Szerintem egy body,és egy rugi már kell ilyen időben...
2010. nov. 1. 14:50
 6/16 anonim ***** válasza:
bocsi..az előző hsz-em(14.50-es)a 14.31-esnek szólt!
2010. nov. 1. 14:53
 7/16 anonim ***** válasza:
23 fok: hosszu ujju bady, pizsigatya, ujjatlan wellsoft anyagu hálózsák. Estétől reggelig nyugodtan alszik.
2010. nov. 1. 14:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Az én 2 éves fiam si úgy alszik, mint az egyik válaszolóé. Body, hosszú ujjú rugdalózó és hálózsák. 22 fok körül van szobájában, és este 9-től reggel 8-ig egyhuzamban alszik. Nem hinném, hogy melege van.
2010. nov. 1. 15:40
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam egy hosszujjú bodyban és egy vastagabb melegítőnadrágban alszik+ zokni.Meg egy vékony polár takaró amit rögtön le is rúg magáról.A szobájában 22-23 fok van.

Mikor nagyon lehűlt az idő és még a fűtés se volt elindítva akkor egy héten keresztül 17-19 fok volt a fiam szobájába és akkoris ennyibe aludt csak még adtam rá egy kötött mellényt.Sosem fázott.

Most 17 hónapos a fiam.

2010. nov. 1. 16:18
 10/16 anonim ***** válasza:
kérdeznék én is:Ti miben alusztok,pizsama vagy hálóing van rajtatok? Paplannal vagy pléddel betakaróztok? Vagy nincs rajtatok takaró?
2010. nov. 1. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!