Elviszed gyertyát égetni 1-2-3 éves gyerekedet?
Figyelt kérdés
Az enyém 2,5 éves de tavaly iszonyú volt! Megégette magát. A tisztelet miatt vittem de most azt gondolom ez még nem nekik való! Te hogy vagy ezzel?2010. nov. 1. 07:29
11/13 anonim válasza:
Én vittem magammal a 10 hónapos kislányomat, az apukájának mentünk mécsest gyújtani. A másik temetőbe, ahol az én édesapám nyugszik, oda is jött velem. Nem is gondoltam rá, hogy nélküle menjek, de valószínűleg nem is tudtam volna kire hagyni. Én nem gondolom, hogy ez olyan megrázó lenne egy kicsi gyereknek, hiszen olyan szép a temető a sok virággal és gyertyákkal, és mindenki az elvesztett szeretteire gondol, és nem nagyon látni síró embert, mint egy temetésen. Ha nagyobb lesz, azt fogom neki mondani, hogy azokat látogatjuk meg, akik nem lehetnek velünk és az angyalkákkal vannak. Ők még nem értik a halál fogalmát, ha akarnánk se tudnánk nekik elmagyarázni.
12/13 anonim válasza:
20 hós. Vittük, nem nyúlt hozzá. Csak nézte. itthon is szoktunk mécsest égetni, csak nézi és a kis kezét a mécses tetejéhez teszi, és érzi a meleget. Tudja, hogy nem szabad hozzányúlni.
13/13 anonim válasza:
Mi vittük a 2,5 évesünket minden évbe, most is. Hozzányúlt a mécsestetőhöz,2 percig sírt de nem volt veszélyes. Ha tudnám kire hagyni akkor is vinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!